Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Smrt u Kabulu

U najgorem napadu u Afganistanu ove godine, na svadbi šiitske manjine Hazara, poginulo je najmanje 63 i ranjeno 182 civila. Talibani su osudili napad. Pretpostavlja se da ga je izvršio...

18-08-2019

Njemačka treba stručnjake - Novi zakon o useljavanju

Njemačka treba stranu radnu snagu. Stephan Mayer, državni tajnik njemačkog Ministarstva unutranjih poslova, eksluzivno za DW govori o detaljima novog zakona o useljavanju stranih radnika.

18-08-2019

Bosna: Borba mještana protiv migranata

U Bosanskom Petrovcu najavljuju da će se boriti do kraja ukoliko kantonalna vlada pokuša preseliti migrante u Medeno Polje. Mještani kažu da nema kompromisa i s migrantima ne žele živjeti.

17-08-2019

Radikalizacija muslimana u njemačkim zatvorima

Počinitelji terorističkih napada u Parizu, Brüsselu i Berlinu su se radikalizirali u zatvoru. U Njemačkoj političari i pravosuđe traže načine kako spriječiti ekstremizaciju zatvorenika.

17-08-2019

Koliko Njemačkoj treba američka vojska?

Moguća odluka o povlačenju američkih vojnika iz Njemačke bi mogla drastično utjecati na odnose Berlina i Washingtona i sasvim preoblikovati američku vojnu prisutnost u Europi nakon Drugog svjetskog rata.

17-08-2019

Njemačka: U prvi razred bez znanja jezika?

Početak školske godine u Njemačkoj donio je i novu raspravu: smiju li prvašići iz useljeničkih obitelji krenuti u školu ako im njemački nije dovoljno dobar?

17-08-2019

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com