Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Srebrenica kao otvorena rana

25 godina nakon genocida u Srebrenici bivši glavni tužitelj Haškog tribunala Serge Brammertz govori o veličanju ratnih zločinaca na Balkanu, nedostatku volje za pomirenje i patnji rodbine žrtava.

11-07-2020

Srebrenica u Republici Srpskoj: „Nema karakter genocida i točka“

I 25 godina poslije, lome se koplja u Republici Srpskoj u BiH oko kvalifikacije zločina u Srebrenici. Izvještaj Komisije o stradanju u Srebrenici iz 2004. poništen je a objavljivanje novog...

11-07-2020

Srbija: Ostala je samo ulica, a ona je nepredvidiva

„Sada su i današnji tinejdžeri prvi put progutali suzavac i osjetili adrenalin uličnih borbi. Što će biti ako Vučićev režim nastavi ovako, a ne bude opozicije koja kanalizira nezadovoljstvo?“, pita...

11-07-2020

Srebrenica: srpsko ime i bošnjačko prezime

Postrojbe Vojske Republike Srpske su u Srebrenici počinile zločine nad bošnjačkim narodom, ali i nad svojim vlastitim. Srebrenica je zato najbolnija rana bošnjačkog, ali bi morala biti i srpskog naroda...

11-07-2020

Negiranje genocida se tiče svih nas!

Zaštita istine od onih koji je negiraju i pravda za žrtve srebreničkog genocida najbolji je način da spriječimo da se ponove genocidi, piše Dunja Mijatović.

11-07-2020

Njemački mediji o prosvjedima u Srbiji: Vučić (ni)je opasniji od koron…

Prosvjedi u Srbiji se nastavljaju i jasna je srdžba građana na predsjednika Vučića. Ali više njemačkih medija upozorava: to ne znači da virus nije opasan.

10-07-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok