Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Crna Gora i politički koncept autokefalnosti

Zakonskim odredbama o crkvenoj imovini u Crnoj Gori vladajuće strukture pokušavaju ojačati Crnogorsku pravoslavnu crkvu i time identitet crnogorske nacije. Ali uz cijenu produbljivanja podjele društva.

23-02-2020

Italija uspostavlja „zabranjene zone“ zbog koronavirusa

Italija je europska zemlja sa najviše oboljelih od koronavirusa. Tamošnja vlada je posegla za drastičnim mjerama: desetak gradića je potpuno zatvoreno. Iz Kine pak javljaju o novim žrtvama.

23-02-2020

Beethoven u zatvoru

Koncerti u zatvoru nisu nešto novo: legendarni je nastup Johnny Casha u zatvoru Folsom. Ali opera Beethovena – koju će izvoditi zatvorenici? Zato treba svakako otići u zatvor Tegel u...

23-02-2020

Moja Europa: Kako je biti smetlište Europe?

U Bugarskoj i Rumunjskoj je otkriven golem skandal oko uvoza otpada koji se jednostavno pali na otvorenom. Autor kolumne Ivajlo Dičev piše o istoku Europe kao smetlištu, ali i o...

23-02-2020

Može li se mjeriti i "bruto-domaće zadovoljstvo?"

Rašireno je vjerovanje kako gospodarski rast automatski dovodi i do većeg blagostanja i zadovoljstva građana. Dvoje znanstvenika predlaže instrument kojim bi se mjerilo i nešto više: zadovoljstvo građana.

22-02-2020

Proračun EU ili: Kako podijeliti manje da svi dobiju više?

I najveće prijateljstvo je na teškoj kušnji kad se postavi pitanje, tko će izvaditi novčanik. U EU se usprkos svemu i dalje svi zaklinju u zajedništvo, ali kod novca su...

22-02-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com