Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Nasilje protiv sudaca - nogometni fenomen

U Njemačkoj su učestali napadi na amaterske nogometne suce. No zanimljivo je da se u drugim sportskim disciplinama nasilje protiv sutkinja i sudaca ne bilježi.

11-12-2019

Gdje je Boris Johnson?

Na Borisa Johnsona mnogi su ljuti u njegovoj izbornoj jedinici na zapadu Londona. Naime, on se rijetko osobno pojavljuje u tom siromašnom dijelu grada. Zato laburistički kandidat ima šanse za...

11-12-2019

Lava ključa pod površinom - u Sjevernoj Irskoj i u BiH

Strah od ponovnog rasplamsavanja sukoba u Sjevernoj Irskoj u slučaju nereguliranog Brexita je opravdan - napetosti su samo primirene, ali ne i prevladane. Sličnosti sa situacijom na Balkanu su zabrinjavajuće.

11-12-2019

Mediji: Handke "nije dorastao" Nobelovoj nagradi za književn…

Povodom dodjele Nobelove nagrade za književnost Peteru Handkeu mediji na njemačkom pišu o tome zašto ta nagrada šteti srbijanskoj demokraciji. Navodi se, između ostalog, da Handke toj nagradi nije dorastao.

10-12-2019

Komentar: Summit po ruskom ukusu

Dijalog je potreban. Ali pariški summit o Ukrajini samo je odgodio rješavanje problema, smatra komentator DW-a Bernd Riegert. Moskva može biti zadovoljna.

10-12-2019

Iako mu zamjeraju neke greške, Hrvati se ne odriču Tuđmana

20 godina od smrti prvog hrvatskog predsjednika u Hrvatskoj ne postoji konsenzus oko njegova lika i djela. Ipak, većina građana smatra ga pozitivnom osobom uz uvažavanje svih grešaka koje je...

10-12-2019

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com