Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

„Možete da opstanete ili da nestanete“

Ove riječi bile su poruka Ratka Mladića Bošnjacima prije masakra u Kravici, podsjetio je jedan svjedok na suđenju u Beogradu. U tom mjestu pokraj Srebrenice ubijeno je 1.313 bošnjačkih civila.

13-12-2019

Kurti: "Granice Kosova ne mogu se mijenjati"

Ujedinjenje s Albanijom – jednoga dana, u budućnosti – vidim kao uspjeh Kosova, kaže u intervjuu za DW Albin Kurti, mandatar za sastav nove kosovske vlade. Dijalog sa Srbijom, dodaje...

13-12-2019

Izbori u Velikoj Britaniji: Britanci za Brexit, Škoti protiv

Konzervativci Borisa Johnsona mogu računati s apsolutnom većinom u britanskom parlamentu. To znači da će moći zemlju izvesti iz EU-a krajem siječnja. U Škotskoj su pobjedu odnijeli zagovornici neovisnosti.

13-12-2019

Radikalna zabrana reklamiranja cigareta

Za duhansku industriju u Njemačkoj na pomolu su teški dani. Uskoro bi trebala biti usvojena radikalna zabrana reklamiranja cigareta i drugih duhanskih proizvoda.

13-12-2019

Pomagali Nijemcima u Afganistanu, ali nepoželjni u Njemačkoj?

Za vrijeme misije ISAF u Afganistanu njemačka vojska je zapošljavala brojne lokalne zaposlenike. Nekima je zbog toga bio život u opasnosti pa su pobjegli u Njemačku. Ali, sada imaju dojam...

13-12-2019

Novinarska ruta u BiH

Neki mediji u Bosni i Hercegovini umjesto da se bave problemima migranata zbog zimskih uvjeta, šire dezinformacije i antimigrantsko raspoloženje. A i odnos vlasti prema novinarima je ponekad neprofesionalan.

13-12-2019

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com