Zvonimir Dragun još jednom izabran za predsjednika GO HSS-a Ilok

hssilokJučer je u Iloku, održana Izborna skupština Gradske organizacije HSS-a Ilok. Osim članova gradskoga HSS-a, skupštini su nazočili i gosti iz županijske organizacije. Nakon verifikacije članstva i izbora radnog predsjedništva, te pozdrava gostima, predsjednik GO HSS-a Ilok Zvonimir Dragun podnio je izvješće o radu organizacije u proteklom četverogodišnjem razdoblju. Nakon toga se pristupilo izboru predsjednika, dvaju dopredsjednika, tajnika, blagajnika i članova odbora GO HSS-a Ilok, kao i predstavnika u skupštini županijske organizacije stranke. Za predsjednika GO HSS-a Ilok izabran je Zvonimir Dragun, za dopredsjednice su izabrane Ana Pucovsky i Zrinka Ožanić, tajnik je Željko Prskalo, a blagajnik Ivan Barbarić. Članovima Odbora GO HSS-a Ilok imenovani su Miroslav Bošnjak, Ivica Cerovski, Darinko Bošnjak, Dubravko Asić i Ivan Čuljak. Po završetku radnoga dijela skupštine, novoizabrano vodstvo i članovi HSS-a nastavili su druženje na prigodnom domjenku.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Francuska - medijske slobode ili sigurnost?

Nasilna akcija policije protiv jednog ilegalnog izbjegličkog prosvjeda usred Pariza je uzbudila francusku javnost. Policija sada želi zabraniti fotografiranje svojih akcija. Mnogi vide slobodu medija u opasnosti.

26-11-2020

Korona je odlična prilika i za lopove na vlasti

U Mađarskoj bi uskoro mogao nestati jedan od rijetkih medija koji javlja i ono što Orban ne želi slušati. Takvih vijesti je mnogo i u doba korone, recimo o tome...

26-11-2020

Vlada Joea Bidena - znak nade

U vladi koju je Joe Biden upravo predstavio glavnu ulogu imaju provjereni stručnjaci. No prije svega njena raznolikost konačno odražava i stvarnost zemlje, smatra Carolina Chimoy.

26-11-2020

Njemačke biotehnološke tvrtke u svjetskom vrhu

Dva njemačka biotehnološka poduzeća pri samom su vrhu u natjecanju oko cjepiva protiv COVID-a 19. Ali, potencijali njemačkih vrhunskih istraživanja mogli bi se još djelotvornije koristiti.

26-11-2020

Njemačka pooštrava i produljuje lockdown

Mjere zatvaranja uvedene u Njemačkoj početkom studenog ostaju na snazi i u prosincu. Time Angela Merkel i premijeri saveznih pokrajina žele prekinuti drugi val pandemije. Preko Božića vrijede iznimke.

26-11-2020

Obiteljska proslava blagdana u vrijeme pandemije

Za američki blagdan Thanksgiving, Dan zahvale za žetvu, obično se sastaju obitelji i prijatelji. Ali ove godine vlasti upozoravaju da se to ne čini. Jer broj novozaraženih ponovo dramatično raste.

26-11-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok