Gradsko natjecanje mladih Hrvatskog crvenog križa

priznanje2Gradsko društvo Crvenog križa Ilok protekle subote održalo je gradsko natjecanje Mladih Hrvatskog Crvenog križa. Natjecanje je održano u učeničkom domu Srednje škole Ilok. Natjecanje se održalo u dvije kategorije, Mladež (učenici srednje škole) i Podmladak (učenici osnovne škole). Na natjecanju je sudjelovalo šest ekipa Srednje škole Ilok i po jedna ekipa osnovne škole Julije Benešić iz Iloka te osnovne škole dr. Franjo Tuđman Šarengrad. Učenici su se natjecali iz poznavanja povijesti i pokreta Crvenog križa te poznavanja pružanja prve pomoći. U kategoriji Mladež, pod vodstvom profesorice Lidije Kopilaš Keri, pobijedila je ekipa Srednje škole Ilok u sastavu: Ivona Šimunović, Ana Janić, Lea Habenšus, Filip Ćorić i Luka Sirovica.

priznanje1U kategoriji Podmladak, pod vodstvom profesorice Tajane Smiljanić, pobijedila je ekipa osnovne škole dr. Franjo Tuđman iz Šarengrada u sastavu: Tena Krutak, Katarina Kalfić, Stella Štipak, Matej Božinović, Martina Jurgec i Stanko Janega. Pobjedničke ekipe sudjelovat će na Međužupanijskom natjecanju Mladih Hrvatskog Crvenog križa koje će se održati 05. travanja ove godine u Požegi.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Hrvati mogu dobiti pomoć u Njemačkoj, neki Srbi ne

Zbog pandemije koronavirusom mnoga radna mjesta su ugrožena. U Njemačkoj je vlada za pomoć pojedincima i poduzećima stavila na raspolaganje velik iznos. Pomoć mogu dobiti svi građani EU-a. Ostali ovise...

06-04-2020

Stiže li u Njemačku lijek za koronu iz Kube?

U Kini je INFrec navodno pomogao pacijentima. Zato ga Georg Scheffer želi uvesti u Njemačku. Isporuka je spremna, ali uvoz još nije odobren. Zato on sada lijek nudi Španjolskoj.

06-04-2020

Korona-kriza - "biti ili ne biti" za EU

Korona-kriza postavlja egzistencijalno pitanje za Europsku uniju: je li ona potrebna u borbi s posljedicama pandemije? Ursula von der Leyen se ovih dana pokazala vrlo hrabrom, smatra Bernd Riegert.

06-04-2020

Koronavirus i pitanje izbjeglica

Koronavirus trenutno igra veliku ulogu i u izbjegličkoj politici. Dok je Erdogan očito morao obustaviti pokušaj ucjene na granici s EU-om, Grčka virus koristi za ostvarenje svojih ciljeva.

06-04-2020

Romi su zaboravljena rizična grupa

Za milijune siromašnih Roma u središnjoj i jugoistočnoj Europi mogla bi nastupiti zdravstvena i humanitarna katastrofa. Neke države, umjesto da ih zaštite, angažiraju vojsku i policiju i blokiraju naselja u...

06-04-2020

Zemlje u razvoju su stvarne žrtve pandemije

Broj slučajeva koronavirusa u siromašnim zemljama i zemljama u ubrzanom ekonomskom razvoju je još uvijek u granicama. No, u gospodarskom smislu se već osjećaju velike posljedice pandemije. A ovo je...

05-04-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com