Gradsko natjecanje mladih Hrvatskog crvenog križa

priznanje2Gradsko društvo Crvenog križa Ilok protekle subote održalo je gradsko natjecanje Mladih Hrvatskog Crvenog križa. Natjecanje je održano u učeničkom domu Srednje škole Ilok. Natjecanje se održalo u dvije kategorije, Mladež (učenici srednje škole) i Podmladak (učenici osnovne škole). Na natjecanju je sudjelovalo šest ekipa Srednje škole Ilok i po jedna ekipa osnovne škole Julije Benešić iz Iloka te osnovne škole dr. Franjo Tuđman Šarengrad. Učenici su se natjecali iz poznavanja povijesti i pokreta Crvenog križa te poznavanja pružanja prve pomoći. U kategoriji Mladež, pod vodstvom profesorice Lidije Kopilaš Keri, pobijedila je ekipa Srednje škole Ilok u sastavu: Ivona Šimunović, Ana Janić, Lea Habenšus, Filip Ćorić i Luka Sirovica.

priznanje1U kategoriji Podmladak, pod vodstvom profesorice Tajane Smiljanić, pobijedila je ekipa osnovne škole dr. Franjo Tuđman iz Šarengrada u sastavu: Tena Krutak, Katarina Kalfić, Stella Štipak, Matej Božinović, Martina Jurgec i Stanko Janega. Pobjedničke ekipe sudjelovat će na Međužupanijskom natjecanju Mladih Hrvatskog Crvenog križa koje će se održati 05. travanja ove godine u Požegi.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Imaju li Mađarska i Poljska pravo kad ulažu veto na proračun EU-a?

U ova nervozna vremena se svašta može čuti iz Mađarske i Poljske, ali i iz drugih članica EU-a kojima je već dojadilo to inaćenje. No imaju li Varšava i Budimpešta...

04-12-2020

Medicinske zalihe protiv budućih pandemija

Njemačka savezna vlada namjerava uspostaviti 19 skladišta sa zaštitnom opremom, maskama i aparatima. Time želi biti spremnija za buduće pandemije. Stručnjaci upozoravaju da se mora paziti na kvalitetu proizvoda.

04-12-2020

SDA na prekretnici

Analitičari u BiH tvrde da su odnos prema korupciji, afere, autokracija i nepotizam glavni uzroci sukoba unutar SDA, koji su znatno oslabili najutjecajniju bošnjačku stranku. Kakve bi mogle biti posljedice?

04-12-2020

COVID19: Njemačka profitira od kineskog oporavka

Aktualni podaci iz Kine su pomalo neočekivani za današnja vremena. U stvari su - neobično dobri. Oni pokazuju da se privredni oporavak te zemlje nastavlja. To raduje i njemačke kompanije...

04-12-2020

Barcelona izgoni automobile, vraća ljude

Navike mobilnosti se mijenjaju osobito u velikim gradovima. Sve više ljudi koristi carsharing i nema vlastiti auto. Barcelona je bila europski grad s najvećom gustoćom automobila. Ali, sad uvodi novu...

04-12-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok