Tridesetogodišnji Iločanin osumnjičen za pet provala

puvszU Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Iloka, kojim je utvrđena sumnja kako je počinio pet provala. Naime, kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, 30-godišnjak je tri puta provalio u trgovinu mješovitom robom u Iloku, u ulici Dr. F. Tuđmana - koncem kolovoza i početkom rujna 2013. godine, kada je otuđio nekoliko tisuća kuna i DVD prijamnik te koncem rujna 2013. godine, kada je također provalio u istu trgovinu, no iz koje tada nije ništa otuđio. Također, sumnja se i kako je 8. travnja ove godine provalio u prostorije tekstilne tvrtke u Iloku, također u ulici Dr. F. Tuđmana, a potom i u aparat za tople napitke koji se nalazi u unutrašnjosti tvrtke, iz kojeg je zatim otuđio više stotina kuna u kovanicama.Kriminalističkim istraživanjem došlo se i do saznanja kako je 30-godišnjak tijekom noći 3./4. travnja ove godine provalio u ugostiteljski objekt u Vukovaru, u ulici K.A. Stepinca, iz kojeg je potom otuđio sitni novčani polog, foto-aparat te dvije boce alkoholnog pića.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Ipak studija o rasizmu u njemačkoj policiji

Koliko se rasizma krije u njemačkoj policiji? To će uskoro istraživati znanstvenici. No posebna će se pažnja obratiti i na opterećenje policajaca tokom obavljanja svakodnevnog posla.

21-10-2020

Veliki školski sat

I ovog 21. listopada, unatoč pandemiji korone, u Kragujevcu se održava Veliki školski sat – sjećanje na masovna strijeljanja u Srbiji u jesen 1941. za koja je odgovoran i koja...

21-10-2020

EU: Politika subvencija agrara na prekretnici

Europska unija želi postići bolju zaštitu okoliša. A to je bez europskih seljaka teško ostvariti. Sad se u Bruxellesu odlučuje o budućnosti agrarne politike. Puno toga je u igri.

21-10-2020

Govor mržnje u Hrvatskoj - Drugo lice javne riječi

Hrvatskoj nedostaje sustavno preveniranje huškačkih i mrziteljskih iskaza na internetu, ne samo sankcioniranje posljedica. Je li došlo vrijeme da se i to promijeni?

21-10-2020

Video-igrice u službi politike

Video-igra "Animal Crossing: New Horizons“ je u Sjedinjenim Američkim Državama postala platforma za političare i političke aktiviste.

21-10-2020

Koliko koštaju stoljeća ropstva?

Već dugo se u SAD-u raspravlja o plaćanju odštete potomcima robova. Kalifornija je poduzela prve korake. No kako obeštetiti ljude za stoljeća nepravde i rasizma?

21-10-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok