Tridesetogodišnji Iločanin osumnjičen za pet provala

puvszU Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Iloka, kojim je utvrđena sumnja kako je počinio pet provala. Naime, kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, 30-godišnjak je tri puta provalio u trgovinu mješovitom robom u Iloku, u ulici Dr. F. Tuđmana - koncem kolovoza i početkom rujna 2013. godine, kada je otuđio nekoliko tisuća kuna i DVD prijamnik te koncem rujna 2013. godine, kada je također provalio u istu trgovinu, no iz koje tada nije ništa otuđio. Također, sumnja se i kako je 8. travnja ove godine provalio u prostorije tekstilne tvrtke u Iloku, također u ulici Dr. F. Tuđmana, a potom i u aparat za tople napitke koji se nalazi u unutrašnjosti tvrtke, iz kojeg je zatim otuđio više stotina kuna u kovanicama.Kriminalističkim istraživanjem došlo se i do saznanja kako je 30-godišnjak tijekom noći 3./4. travnja ove godine provalio u ugostiteljski objekt u Vukovaru, u ulici K.A. Stepinca, iz kojeg je potom otuđio sitni novčani polog, foto-aparat te dvije boce alkoholnog pića.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Teorije zavjere: njemačka vlada je predvidjela koronu?

Je li njemačka vlada prognozirala pojavu koronavirusa još prije osam godina? Jedan službeni dokument je plodno tlo za špekulacije koje se šire i u Hrvatskoj.

05-04-2020

Svjetska revolucija zbog koronavirusa

Trenutno se opsesivno tvrdi kako se nalazimo u ratu između čovječanstva i koronavirusa. Rat znači imati neprijatelja koji dolazi izvana. A čovjek je sam kriv za koronavirus.

05-04-2020

Različiti pristupi borbi protiv epidemije i izlaznoj strategiji

Škole, restorani, tvrtke su zatvoreni. Javni život u Europi je zbog korona-krize i dalje paraliziran. Koliko dugo ovo može trajati? Sve više glasova zahtijeva izlaznu strategiju.

05-04-2020

Borba za najbolji Korona-App

Širom svijeta se radi na aplikacijama za mobitele koje život u doba korone mogu učiniti sigurnim. Europa želi krenuti vlastitim putem – potpuno u duhu zaštite podataka. Utrka je još...

05-04-2020

Srbija: EU pomaže više, ali je Kina „bratska“

U doba pandemije koronavirusa pomoć treba uzeti odakle god da stiže. Ipak, srpski dužnosnici u prvi plan ističu kinesku pomoć. U Bruxellesu su to percipirali.

04-04-2020

Bestseler "Neortodoksna": vrijedi pogledati

Jedna ultraortodoksna Židovka odlučila je napusti svoju vjersku zajednicu kako bi pronašla sebe. Njemačka redateljica Maria Schrader je na filmsku vrpcu prenijela radnju knjige koju je napisala Deborah Feldman.

04-04-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com