U Iloku u kolovozu evidentirano 596 nezaposlenih osoba

hzz1Krajem kolovoza ove godine u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje na području Ispostave Ilok evidentirano je 596 nezaposlenih osoba, što je za 11,2 % manje nego u kolovozu prošle godine, dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost smanjena za 2,6 %. Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko-srijemske županije čini 3,3 %.

U Ispostavi Ilok u kolovozu je evidentirano 286 žena, što je za 6,5 % manje nego u kolovozu prošle godine. Žene čine udio od 48,0 % ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok.

U Ispostavi Ilok je novo prijavljeno 19 osoba, od čega je 14 osoba bilo zaposleno. Izravno iz radnog odnosa dolazi 10 osoba, iz neaktivnosti 7 osoba te iz redovitog školovanja 2 osobe. S evidencije Zavoda zaposleno je 19 osoba, što su 4 osobe manje u odnosu na isti mjesec prošle godine i 2 osoba manje u odnosu na prethodni mjesec.

Na području Ispostave Ilok tijekom kolovoza poslodavci su prijavili 4 potrebe za radnikom što je 10 slobodnih radnih mjesta manje nego u kolovozu 2013. i 4 slobodna radna mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zločini UČK/OVK-a: Kad svjedoci utihnu

Švicarski list Tagesanzeiger piše o vjerojatnom curenju podataka o svjedocima protiv komandanata UČK-a. "Svjedoci na Kosovu žive opasno: stradavaju u prometnim nesrećama, vrše samoubojstva, odbijaju svjedočiti."

26-09-2020

Široka Drina: migranti zaglavljeni u Banji Koviljači na putu za Hrvats…

Tko ima novaca plati krijumčara sa čamcem. A tko nema, pokušava pregaziti Drinu. Ako ih uhvati, BiH-policija ih vraća u rijeku. Reporterka DW-a bila je u Banji Koviljači – gdje...

26-09-2020

Bugarski prosvjednici nade polažu u EU

Tisuće Bugara već mjesecima prosvjeduju protiv svoje vlade. Oni zahtijevaju reformu pravosuđa, kao i mjere protiv korupcije i zloupotrebe sredstava koje Bugarska dobiva od EU-a. I traže podršku Bruxellesa.

25-09-2020

Jesu li ruski hakeri krivi za prvu ljudsku žrtvu kibernetičkog napada?

Njemačke vlasti istražuju stoje li ruski hakeri iza napada na Sveučilišnu bolnicu u Düsseldorfu zbog kojeg je vjerojatno umrla jedna pacijentica.

25-09-2020

Komentar: Napokon – Katolička crkva, njezina katastrofa i zajednički p…

Nakon dugotrajnog oklijevanja sada su njemački biskupi zauzeli jedinstveni kurs glede žrtava seksualnog zlostavljanja. No bol i bijes nekadašnjih štićenika i dalje postoji, smatra Christoph Strack.

25-09-2020

Erich Maria Remarque: 50 godina od smrti

Povodom 50. godišnjice od smrti Ericha Marie Remarquea, jednog od najpoznatijih pisaca na njemačkom jeziku, podsjećamo na njegov prvi i najpoznatiji roman: „Na zapadu ništa novo“.

25-09-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok