Sjednica Kulturnog vijeća grada Iloka

kvijeceU prostorijama Grada Iloka jučer je održana treća sjednica Kulturnog vijeća Grada Iloka. Sjednici su nazočili članovi Kulturnog vijeća kao i predstavnici kulturnih i obrazovnih ustanova u gradu. Nakon usvajanja zapisnika sa druge sjednice Kulturnog vijeća i usvajanja dnevnog reda prešlo se na rad po točkama dnevnog reda. U prvoj i drugoj točki članovi su upoznati s izmjenama pravilnika o radu Kulturnog vijeća Grada Iloka i gradonačelnikovom odlukom o imenovanju članova Kulturnog vijeća. U trećoj točki bilo je riječi o izradi programa kulturnih događanja na razini grada. Predsjednik Kulturnog vijeća Ivan Barbarić zamolio je predstavnike ustanova da surađuju s Jasnom Ripić koja je od gradonačelnika Zvonimira Draguna zadužena za izradu plana kulturnih događanja. Predstavnici su zamoljeni da joj pošalju planove rada koji će se uklopiti u jedinstveni gradski Plan, a o kojem će biti govora na jednoj od sljedećih sjednica Kulturnog vijeća. Pod točkom različito nakon rasprave donesen je zaključak da se gradsku službu zamoli da udrugama pošalje plan financiranja za tekuću godinu te da im se dostave obrasci kojima bi mogli prijaviti svoje potrebe i da se gradonačelnika Draguna zamoli da organizira susret s predstavnicima kulturnih udruga na kojima bi bilo riječi o načinima financiranja i raspodjeli financijskih sredstava za ustanove u kulturi.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zločini UČK/OVK-a: Kad svjedoci utihnu

Švicarski list Tagesanzeiger piše o vjerojatnom curenju podataka o svjedocima protiv komandanata UČK-a. "Svjedoci na Kosovu žive opasno: stradavaju u prometnim nesrećama, vrše samoubojstva, odbijaju svjedočiti."

26-09-2020

Široka Drina: migranti zaglavljeni u Banji Koviljači na putu za Hrvats…

Tko ima novaca plati krijumčara sa čamcem. A tko nema, pokušava pregaziti Drinu. Ako ih uhvati, BiH-policija ih vraća u rijeku. Reporterka DW-a bila je u Banji Koviljači – gdje...

26-09-2020

Bugarski prosvjednici nade polažu u EU

Tisuće Bugara već mjesecima prosvjeduju protiv svoje vlade. Oni zahtijevaju reformu pravosuđa, kao i mjere protiv korupcije i zloupotrebe sredstava koje Bugarska dobiva od EU-a. I traže podršku Bruxellesa.

25-09-2020

Jesu li ruski hakeri krivi za prvu ljudsku žrtvu kibernetičkog napada?

Njemačke vlasti istražuju stoje li ruski hakeri iza napada na Sveučilišnu bolnicu u Düsseldorfu zbog kojeg je vjerojatno umrla jedna pacijentica.

25-09-2020

Komentar: Napokon – Katolička crkva, njezina katastrofa i zajednički p…

Nakon dugotrajnog oklijevanja sada su njemački biskupi zauzeli jedinstveni kurs glede žrtava seksualnog zlostavljanja. No bol i bijes nekadašnjih štićenika i dalje postoji, smatra Christoph Strack.

25-09-2020

Erich Maria Remarque: 50 godina od smrti

Povodom 50. godišnjice od smrti Ericha Marie Remarquea, jednog od najpoznatijih pisaca na njemačkom jeziku, podsjećamo na njegov prvi i najpoznatiji roman: „Na zapadu ništa novo“.

25-09-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok