Pomozimo teško bolesnoj Renati Dragičević iz Tovarnika

grb rk ilokPovodom humanitarne akcije „Pomozimo teško bolesnoj Renati Dragičević iz Tovarnika“ pokrenutoj od strane Udruge dr. Ante Starčević iz Tovarnika i Maraton kluba „Hrvatski sokol“ iz Osijeka, Ženski rukometni klub Ilok i Rukometni klub „Ilok“ pridružuju se humanitarnoj akciji te će tim povodom održati tri prijateljske utakmice 23. siječnja 2016. prema sljedećem rasporedu:

Ženski rukometni klub Ilok održat će dvije utakmice za ŽRK Ivankovo.

 

ŽRK Ilok – ŽRK Ivankovo (2004. godište i mlađe) u 15.00 sati

ŽRK Ilok – ŽRK Ivankovo (2000. godište i mlađe) u 16.00 sati

Rukometni klub „Ilok“ ugostit će prijateljski klub iz Istre kao uzvratni posjet povodom Vinkova u Iloku

RK Ilok – RK 28. april /Kaštel-Labinci u 17.00 sati

CIJENA ULAZNICE: 10,00 kn

Obzirom na humanitarni karakter Upravni odbor RK „Ilok“ pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju i svojim prilogom pomognete obitelji kojoj je pomoć potrebna, a ovom gestom svi zajedno pokažemo humanost i svoje veliko „Iločko srce“.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

EU: „Suradnja i solidarnost“ sa Zapadnim Balkanom?

Mjesec dana od početka pandemije koronavirusom u Europi, EU stavlja na raspolaganje 410 milijuna eura za pomoć Zapadnom Balkanu. U regiji kažu da tu pomoć ne vide, a Bruxelles odgovara...

01-04-2020

Koronavirus: starački domovi kao „tempirana bomba“

Njemački stručnjaci upozoravaju na posljedice naglog širenje koronavirusa u staračkim domovima. Problem nije samo velika smrtnost, nego i mogućnost da inozemni njegovatelji u strahu od virusa masovno napuste Njemačku.

01-04-2020

Država se zadužuje – hoće li opet račun platiti siromašni, stari i bol…

Njemačka je uplanirala 156 milijardi eura novih dugova kako bi se borila protiv posljedica epidemije koronavirusa. To znači da nas idućih godina čeka krvava štednja, podsjeća novinarka DW-a Sabine Kinkartz.

01-04-2020

Idlib, prepušten na milost i nemilost virusu

Ni sapuna, ni vode, ni karantene. U Idlibu raste zabrinutost zbog mogućeg širenja koronavirusa. Centar za žene u Idlibu radi na prosvjećivanju ljudi.

01-04-2020

„Pobijedili smo virus, natrag na posao!“

Wuhan je najprije pogodila epidemija koronavirusa, a onda i karantena koju je naložila kineska vlada. Peking je sad „naredio“ povratak u normalnost. Mnogi stanovnici su skeptični.

01-04-2020

Pet savjeta za jačanje imunosnog sustava

Za uspješnu obranu od koronavirusa (i svih drugih uzročnika bolesti) važan je čovjekov imunosni sustav. Njegovo aktiviranje i jačanje velikim dijelom je u našim rukama.

01-04-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com