Hoćemo li dobiti brzi internet ?

U Vukovaru je jučer potpisan Sporazum o suradnji na projektu razvoja infrastrukture širokopojasnog interneta između gradova Iloka i Vukovara, te 8 općina Lovas, Tovarnik, Tompojevci, Nuštar, Bogdanovci Borovo, Trpinja i Negoslavci.

brziinternetSporazum se odnosi na izradu Studije izvodljivosti i Plana razvoja širokopojasne infrastrukture, koji će služiti kao temeljna dokumentacija za izradu projektne dokumentacije i prikazati analizu potreba i mogućnosti za navedena područja. Za studiju koja bi trebala biti završena u roku od 3 do 4 mjeseca potrebno je izdvojiti oko 200 tisuća kuna, a sam projekt iznosio bi oko 25 milijuna kuna.

„Vidjet ćemo što će Studija pokazati i hoćemo li krenuti u ovaj projekt“, kaže gradonačelnik Iloka Zvonimir Dragun, te dodaje „internet je danas svakodnevica svih nas, bilo privatno ili poslovno i ovo je jedan svakako zanimljiv projekt, kojim bi osigurali našim građanima brzi internet“. Grad Ilok sudjelovat će u sufinanciranju izrade Studije, a sam projekt trebao bi se financirati iz sredstava EU.

Internet radio

Radio Ilok Live

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Komentar: Floskule u Svetoj zemlji

Kritikom Irana u Saudijskoj Arabiji Donald Trump je izazvao pozornost. Prilikom posjeta Izraelu i Palestinskim područjima upadljiv je bio nedostatak mirovne inicijative, smatra Rainer Sollich.

24-05-2017

Velika Britanija očekuje nove napade

Velika Britanija podigla je razinu opasnosti od terorizma na maksimum. Premijerka Theresa May govori o stupnju „kritično“ što znači da se očekuju novi napadi.

24-05-2017

Trump u Vatikanu: čisti PR ili nešto drugo?

Posjet Donalda Trumpa papi Franji sraz je dvaju svjetova: jednog koji vjeruje jedino u novac i drugog koji vjeruje u milosrđe. Imaju li si ova dva državnika uopće nešto za...

24-05-2017

Stolačka tarča - Vitezovi se vratili u Stolac

Jedinstvena manifestacija u BiH, Stolačka tarča, je ponovo unijela život u srednjovjekovni grad iznad Stoca. Hrabri vitezovi, djeve, vojnici i plemići zaposjeli su stari grad i donijeli dašak davnih vremena.

24-05-2017

Rad u Njemačkoj – druga strana medalje

Brojni Hrvati koji u Njemačkoj rade u građevinarstvu, bilo da su došli samostalno ili su ih uputile njihove tvrtke iz Hrvatske, žale se na uvjete rada ili neisplaćene plaće. Za...

24-05-2017

Napeto uoči izbora na Kosovu

Uoči izbora na Kosovu (11.6.) značajni politički igrači podijelili su se u tri skupine od kojih će jedna dati premijera. No moguće je da će neki od novih parlamentarnih zastupnika...

23-05-2017

Stanje na cestama

Top lista Radio Iloka

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Ilok (razmak) vaša poruka, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by vibovk.com