Božićna poruka nadbiskupa Marina Srakića

marinPredsjednik Hrvatske biskupske konferencije i đakovačko-osječki nadbiskup Marin Srakić na božićnom susretu s novinarima u Nadbiskupskom domu u Đakovu predstavio je božićnu pastirsku poruku 'I nastani se među nama' . U poruci između ostalog stoji: Draga braćo i sestre, sa svima vama želim podijeliti istinsku radost u slavlju Gospodinova rođenja. Nadahnjujte se Njegovom ljubavlju, otvarajte se u svakoj prilici njegovoj blizini, ne posustajte djelima ljubavi svjedočiti radost života i utjehu spasenja unatoč poteškoćama. „Ovogodišnji nam Božić nadolazi u „Svećeničkoj godini“. Stoga, dok promatramo novorođenoga Spasitelja svijeta, želimo posebnu pozornost posvetiti liku svećenika u našim zajednicama. Sasvim je jasno da i svećenik ima ljudske poteškoće, borbe i padove što ga zajedno s ostalim članovima Božjega naroda stavlja na put trajnoga obraćenja i poziva na svetost.“ - istaknuo je nadbiskup Marin Srakić.  U svojoj poruci nije želio govoriti o politici i predsjedničkim izborima nego je samo kandidatima zaželio puno uspjeha.
Nadbiskup Srakić svim je ljudima dobre volje na kraju čestitao blagoslovljen i radostan Božić i poželio Božjim blagoslovom ispunjenu novu 2010. godinu.

D.P.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Pate roditelji, pate djeca – a ne političari i biskupi

Odluka poljskog Ustavnog suda da zabrani abortuse čak i u slučaju teškog oštećenja ploda predstavlja torturu za žene. One su unapred prokazane pred najtežu odluku u životu, piše novinarka DW-a...

24-10-2020

Današnji Židovi u Grčkoj su migranti

Nedavno se pojavila vijest da je u Grčkoj oskvrnuto više židovskih groblja i jedan spomenik. Postoji li u toj članici Europske unije problem desnog ekstremizma i antisemitizma? Da - ali...

24-10-2020

Starački domovi ne žele biti zatvoreni zbog pandemije

Brojni stanari staračkih domova proljetos nisu smjeli primati posjete zbog pandemije. Bolja oprema i više iskustva trebali bi spriječiti da se to ponovi.

24-10-2020

Ovrhe - igre bez granica

„Preko noći mi je dug s 380 tisuća kuna narastao na preko 500 tisuća. Čim su to preuzeli lihvari, bez ikakvog upozorenja", priča jedan dužnik. Nagli val ovrha pogađa svakog...

23-10-2020

Savezna vlada protiv rasizma i desničara

Njemačka savezna vlada namjerava se odlučno suprotstaviti rasizmu: imenovat će povjerenika za borbu protiv rasizma, provesti studiju o desnom ekstremizmu u policiji i ukloniti pojam rase iz Ustava.

23-10-2020

Njemačka pred novim lockdownom?

Institut Robert Koch dva dana zaredom bilježi preko 11.000 novozaraženih koronavirusom, to je više nego na proljeće. Prijeti li novi lockdown? I ako će ga biti, kako će izgledati?

23-10-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok