Posljednja sjednica Gradskog vijeća u 2009. godini

gv30Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća u ovoj godini većinom glasova iločkih vijećnika usvojen je rebalans proračuna za 2009.godinu, drugi ove godine. Ovogodišnji planirani iznos proračuna bio je 25 milijuna kuna, prvim rebalansom proračun je smanjen na 23 milijuna 664 tisuća 445 kuna, a drugim rebalansom smanjen je za dodatnih milijun i 700 tisuća kuna te proračun Grada za 2009. godinu iznosi 21 milijun 964 tisuća 445 kuna. Kao dopuna dnevnog rada sjednice bilo je imenovanje Povjerenstva za provedbu natječaja prodaje i zakupa državnog poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Grada Iloka, u koju su imenovani vijećnici Andrija Papak, Tomislav Rukavina, Nikola Rendulić, Ivan Vrljić i Željko Prskalo.

Ujedno je imenovano i Povjerenstvo za odabir najpovoljnije ponude na natječaju prodaje i zakupa državnog poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Grada, a u povjerenstvo su imenovani Vlado Rotim, Mario Meštrović, Ivan Filipović, Zvonimir Dragun i Zoran Relić. Također, usvojen je i prijedlog odluke o imenovanju gradonačelnika Miroslava Janića za predsjednika skupštine tvrtke "Komunalije d.o.o.".

H.O.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Ipak studija o rasizmu u njemačkoj policiji

Koliko se rasizma krije u njemačkoj policiji? To će uskoro istraživati znanstvenici. No posebna će se pažnja obratiti i na opterećenje policajaca tokom obavljanja svakodnevnog posla.

21-10-2020

Veliki školski sat

I ovog 21. listopada, unatoč pandemiji korone, u Kragujevcu se održava Veliki školski sat – sjećanje na masovna strijeljanja u Srbiji u jesen 1941. za koja je odgovoran i koja...

21-10-2020

EU: Politika subvencija agrara na prekretnici

Europska unija želi postići bolju zaštitu okoliša. A to je bez europskih seljaka teško ostvariti. Sad se u Bruxellesu odlučuje o budućnosti agrarne politike. Puno toga je u igri.

21-10-2020

Govor mržnje u Hrvatskoj - Drugo lice javne riječi

Hrvatskoj nedostaje sustavno preveniranje huškačkih i mrziteljskih iskaza na internetu, ne samo sankcioniranje posljedica. Je li došlo vrijeme da se i to promijeni?

21-10-2020

Video-igrice u službi politike

Video-igra "Animal Crossing: New Horizons“ je u Sjedinjenim Američkim Državama postala platforma za političare i političke aktiviste.

21-10-2020

Koliko koštaju stoljeća ropstva?

Već dugo se u SAD-u raspravlja o plaćanju odštete potomcima robova. Kalifornija je poduzela prve korake. No kako obeštetiti ljude za stoljeća nepravde i rasizma?

21-10-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok