Završen je malonogometni turnir "Božić na Tehnikumu 2009"

generacijaJučer je završen turnir u malom nogometu „Božić na Tehnikumu 2009“ koji se drugu godinu za redom održava u organizaciji Športskih udruga Grada Iloka.

 

U petak su odigrane finalne utakmice u kategoriji do 12 godina:

1. Žuti mravi

2. Ljudi u bijelom

3. Ekipa 031

 

Za najboljeg vratara proglašen je David Ćorić, najbolji strijelac je Antonio Fačić, a za najboljeg igrača proglašen je Filip Čorić. Za fair play igru proglašena je ekipa Kikiriki boys.

 

U kategoriji do 14 godina:

1. Mlemo tim

2. K.O. Karamatić

3. Ćirini zmajevi

 

Najbolji vratar je Dario Božinović , najbolji srijelac Bojan Čosić, najbolji igrač Mislav Pole. Titulu fair play dobila je ekipa Đengile.

 

U kategoriji do 16 godina:

1. Borovo naselje

2. Cross cultures

3. Tovarnik

 

Najboljim vratar je Matej Tomić, najbolji strijelac Tomislav Tomas, najbolji igrač Mario Jazvić. Za fair play igru proglašena je ekipa Tovarnik

 

U kategoriji veterani:

1. Generacija

2. Šokačko brdo

3. Sofija.

 

Najbolji vratar je Perica Toth, najbolji strijelac je Krešimir Paponja koji je proglašen i za najboljeg igrača.

 

Jučer su odigrane finalne utakmice u kategoriji seniori:

1. Basler Zagreb osiguranje

2. Danielle bar-sanitet 32

3. Ekipa 59 caffe bar Etno

 

Za Najboljeg vratara proglašen je Bruno Sušec , najbolji strijelac je Dražen Ćavar, najbolji igrač je Igor Višević. Titulu fair play dobila je ekipa Mrgudi.

D.R.

 

 

 

 

 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Ipak studija o rasizmu u njemačkoj policiji

Koliko se rasizma krije u njemačkoj policiji? To će uskoro istraživati znanstvenici. No posebna će se pažnja obratiti i na opterećenje policajaca tokom obavljanja svakodnevnog posla.

21-10-2020

Veliki školski sat

I ovog 21. listopada, unatoč pandemiji korone, u Kragujevcu se održava Veliki školski sat – sjećanje na masovna strijeljanja u Srbiji u jesen 1941. za koja je odgovoran i koja...

21-10-2020

EU: Politika subvencija agrara na prekretnici

Europska unija želi postići bolju zaštitu okoliša. A to je bez europskih seljaka teško ostvariti. Sad se u Bruxellesu odlučuje o budućnosti agrarne politike. Puno toga je u igri.

21-10-2020

Govor mržnje u Hrvatskoj - Drugo lice javne riječi

Hrvatskoj nedostaje sustavno preveniranje huškačkih i mrziteljskih iskaza na internetu, ne samo sankcioniranje posljedica. Je li došlo vrijeme da se i to promijeni?

21-10-2020

Video-igrice u službi politike

Video-igra "Animal Crossing: New Horizons“ je u Sjedinjenim Američkim Državama postala platforma za političare i političke aktiviste.

21-10-2020

Koliko koštaju stoljeća ropstva?

Već dugo se u SAD-u raspravlja o plaćanju odštete potomcima robova. Kalifornija je poduzela prve korake. No kako obeštetiti ljude za stoljeća nepravde i rasizma?

21-10-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok