Skupština Rukometnog kluba Ilok

skupstina_rk_ilokJučer je održana Skupština Rukometnog kluba Ilok na kojoj je predsjednica Upravnog odbora Dubravka Tomšik Krmpotić podnijela financijsko izvješće za 2009. godinu. Klub se u 2009.g. financirao iz sredstava gradskog proračuna, Rukometnog saveza županije i iz donacija, te je financijski rezultat pozitivan. 

Damir Bašić  podnio je Izvješće o radu u 2009. g. u kojem je navedeno da do osnutka RK "Ilok" nije bilo organiziranog bavljenja muškim rukometom, zbog čega se pojavio problem, kako igračkog, tako i trenerskog kadra. Stoga je glavni zadatak bio popularizirati rukometni šport među mladima. Osim toga trebalo je stvoriti preduvjete za stvaranje vlastitog trenerskog kadra i uključiti se u natjecanja. Tijekom 2009. godine treniralo se tri puta tjedno, s duljim prekidom tijekom ljeta. Ukupno je održano oko 100 treninga koje su na volonterskoj osnovi uz veliku požrtvovnost vodili Krešimir Dermišek, Goran Ivanek i Josip Topić. U protekloj godini klub se natjecao na županijskog razini u dvije kategorije: juniorskoj i kadetskoj (1994.godište i mlađi). Obje kategorije nastavljaju svoja prvenstva u 2010. godini.

Tijekom godine klub je nabavio potrebnu športsku opremu iz donacija privatnih tvrtki Izgradnja d.o.o. iz Osijeka i ING-GRAD-a d.o.o. iz Zagreba kojima je izražena  zahvalnost na financijskoj pomoći, a također i navijačima koji su sve brojniji na utakmicama RK "Ilok".

Prezentiran je i Plan rada za 2010. godinu koji predstavlja nastavak započetog - natjecanje na županijskog razini u kategoriji juniora i kadeta, ustroj nove mlađe kategorije, dječaka rođenih 1997. i mlađi, nastavak školovanja trenera, nabava potrebne opreme i nastavak suradnje sa susjednim rukometnim klubovima i Županijskim rukometnim savezom. Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena.

Također je jednoglasno prihvaćen prijedlog da se Petar Zelenika predloži za najboljeg športaša Grada Iloka za 2009. godinu u kategoriji od 15-18.godina.

D.P.

 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Pate roditelji, pate djeca – a ne političari i biskupi

Odluka poljskog Ustavnog suda da zabrani abortuse čak i u slučaju teškog oštećenja ploda predstavlja torturu za žene. One su unapred prokazane pred najtežu odluku u životu, piše novinarka DW-a...

24-10-2020

Današnji Židovi u Grčkoj su migranti

Nedavno se pojavila vijest da je u Grčkoj oskvrnuto više židovskih groblja i jedan spomenik. Postoji li u toj članici Europske unije problem desnog ekstremizma i antisemitizma? Da - ali...

24-10-2020

Starački domovi ne žele biti zatvoreni zbog pandemije

Brojni stanari staračkih domova proljetos nisu smjeli primati posjete zbog pandemije. Bolja oprema i više iskustva trebali bi spriječiti da se to ponovi.

24-10-2020

Ovrhe - igre bez granica

„Preko noći mi je dug s 380 tisuća kuna narastao na preko 500 tisuća. Čim su to preuzeli lihvari, bez ikakvog upozorenja", priča jedan dužnik. Nagli val ovrha pogađa svakog...

23-10-2020

Savezna vlada protiv rasizma i desničara

Njemačka savezna vlada namjerava se odlučno suprotstaviti rasizmu: imenovat će povjerenika za borbu protiv rasizma, provesti studiju o desnom ekstremizmu u policiji i ukloniti pojam rase iz Ustava.

23-10-2020

Njemačka pred novim lockdownom?

Institut Robert Koch dva dana zaredom bilježi preko 11.000 novozaraženih koronavirusom, to je više nego na proljeće. Prijeti li novi lockdown? I ako će ga biti, kako će izgledati?

23-10-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok