Nagrađeni najbolji sportaši i sportski kolektivi Vukovarsko-srijemske županije

slika-tnU organizaciji Županijskog saveza športova i Vinkovačke televizije, danas se u hotelu Dunav u Iloku održala svečanost dodjele nagrada najboljim sportašima i sportskim kolektivima Vukovarsko-srijemske županije za 2008. godinu. Prosudbena komisija koju su činili članovi izvršnog odbora Županijskog saveza športova na osnovu nominacija od strane samih klubova birali su najbolje sportaše u šest kategorija. U kategoriji najboljeg ženskog kolektiva proglašena je ekipa ženskog  odbojkaškog kluba „Vukovar“ dok je jednoglasnom odlukom komisije za najbolji muški sportski kolektiv  proglašen HNK „Cibalia“. Najboljom sportašicom Vukovarsko-srijemske županije u 2008. godini proglašena je Monika Nikolić, judašica iz Judo kluba „Auto Čuljak“ Vinkovci, a najboljim sportašem proglašen je Dalibor Pavić iz atletskog kluba „Cibalia“. Nagrada za prvo mjesto u konkurenciji najbolje sportašice do 18 godina dodijeljena je vukovarskoj gimnastičarki Martini Stošić, u muškoj konkurenciji prvu nagradu je osvojio Divijan – Martin Kelava iz Taekwondo kluba Sajnami. Čelnici Vukovarsko-srijemske županije predvođeni Vukovarsko-srijemskim županom Božom Galićem su najboljim sportašima i sportskim kolektivima uručili pehare i novčane nagrade. Plaketa za poseban doprinos u razvoju sporta na iločkom području dodijeljena je iločkoj školi nogometa „Tomislav Bošnjak“ koju je primio predsjednik Vilim Čuljak. Prigodnom glazbom i plesovima svečanost dodjele nagrada uveličali su iločki tamburaški sastav „Širok Dunav“ i plesna skupina  „D&D“.

D.M.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

"Posao je posao" - i s Lukašenkom

Bez obzira na nasilje prema prosvjednicima u Bjelorusiji, njemačke tvrtke i dalje lijepo posluju s tamošnjim državnim tvrtkama. Popis takvih firmi je dug, a sve tvrde kako se "strogo drže"...

24-11-2020

Predbožićna ofenziva protiv koronavirusa

Dodatno pooštriti mjere kako bi se pokušao spasiti tračak normalnosti za Božić. To je srž nove strategije u borbi protiv pandemije koju su dogovorili premijeri saveznih zemalja uoči sutrašnjeg sastanka...

24-11-2020

Kakve veze ima Anne Frank s koronavirusom?

Prosvjednici protiv mjera za suzbijanje pandemije su se počeli uspoređivati sa žrtvama nacionalsocijalizma. To je izazvalo sablazan u Njemačkoj. Situacija je kulminirala nakon prosvjeda u subotu u Hannoveru.

24-11-2020

Hrvatski pushbackovi u interesu EU-a

Nasilje prema izbjeglicama, pushbackovi, sustavno kršenje ljudskih prava – brojni su izvještaji koji to opisuju kao uobičajenu prasku na hrvatsko-bosanskoj granici. A EU to tolerira.

24-11-2020

Pravo na zaborav – europska "digitalna gumica"

Svaki građanin EU-a ima pravo zahtijevati od tražilica poput Googla brisanje zastarjelih linkova s nepoželjnim informacijama. Zašto se pravo na zaborav tiče svakoga od nas?

24-11-2020

Što će se promijeniti između Washingtona i Teherana?

Poraz Donalda Trumpa je iranskog predsjednika naveo na oprezne, ali jasne riječi kako je razgovor s Washingtonom moguć. No u Iranu ima visokih dužnosnika kojima nije u interesu popuštanje napetosti.

24-11-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok