Nagrađeni najbolji sportaši i sportski kolektivi Vukovarsko-srijemske županije

slika-tnU organizaciji Županijskog saveza športova i Vinkovačke televizije, danas se u hotelu Dunav u Iloku održala svečanost dodjele nagrada najboljim sportašima i sportskim kolektivima Vukovarsko-srijemske županije za 2008. godinu. Prosudbena komisija koju su činili članovi izvršnog odbora Županijskog saveza športova na osnovu nominacija od strane samih klubova birali su najbolje sportaše u šest kategorija. U kategoriji najboljeg ženskog kolektiva proglašena je ekipa ženskog  odbojkaškog kluba „Vukovar“ dok je jednoglasnom odlukom komisije za najbolji muški sportski kolektiv  proglašen HNK „Cibalia“. Najboljom sportašicom Vukovarsko-srijemske županije u 2008. godini proglašena je Monika Nikolić, judašica iz Judo kluba „Auto Čuljak“ Vinkovci, a najboljim sportašem proglašen je Dalibor Pavić iz atletskog kluba „Cibalia“. Nagrada za prvo mjesto u konkurenciji najbolje sportašice do 18 godina dodijeljena je vukovarskoj gimnastičarki Martini Stošić, u muškoj konkurenciji prvu nagradu je osvojio Divijan – Martin Kelava iz Taekwondo kluba Sajnami. Čelnici Vukovarsko-srijemske županije predvođeni Vukovarsko-srijemskim županom Božom Galićem su najboljim sportašima i sportskim kolektivima uručili pehare i novčane nagrade. Plaketa za poseban doprinos u razvoju sporta na iločkom području dodijeljena je iločkoj školi nogometa „Tomislav Bošnjak“ koju je primio predsjednik Vilim Čuljak. Prigodnom glazbom i plesovima svečanost dodjele nagrada uveličali su iločki tamburaški sastav „Širok Dunav“ i plesna skupina  „D&D“.

D.M.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Komentar: Što je nama naša Kina dala?

"Kada su Europljani zaista morali biti jedni za druge, brojni su mislili prvo na sebe", rekla je Ursula von der Leyen, predsjednica EK. Na mjesto EU-a su zato uskočile Kina...

31-03-2020

Koronavirus: borba protiv pandemije i moguće posljedice

Pandemija koronavirusa potpuno nam je promijenila svakodnevicu. Na snazi su stroge mjere izolacije, škole i vrtići su zatvoreni a turizam i privreda pred kolapsom.

31-03-2020

Komentar: Neizbježna kriza

Vodeći njemački gospodarski stručnjaci smatraju da se ova zemlja nalazi pred teškom recesijom. Ali zahtijevaju razumno ponašanje i konjunkturni program, a ne kraj shutdowna. To je ispravna politika, smatra Henrik...

31-03-2020

Strah od covid-diktature u Europi

Organizacije za zaštitu građanskih prava i kritičari u EU-u u novom mađarskom zakonu vide prijetnju demokraciji. Hoće li i drugi kopirati Orbanov recept?

31-03-2020

Digitalni nadzor u borbi protiv koronavirusa?

Azija se u borbi protiv koronavirusa pouzdaje u Social Tracking, Europa se pouzdaje u socijalnu distancu. Ali koliko si zaštite osobnih podataka Njemačka može priuštiti u doba pandemije? Tu ni...

31-03-2020

Borba za okoliš u doba korone

Borba za zaštitu okoliša ni u jednoj drugoj regiji na svijetu nije tako ugrožena kao u Latinskoj Americi. Svakog tjedna prosječno dva aktivista izgube život. Djelovanje ekoloških aktivista dodatno otežava...

31-03-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com