Na razini grada Iloka potpisan koalicijski sporazum za predstojeće lokalne izbore između HDZ-a, HSP-a i HSU-a

hdzhsphsuU hotelu Dunav u Iloku, danas je potpisan Sporazum o političkoj suradnji za predstojeće lokalne izbore na Županijskoj razini i na razini Grada Iloka. Na razini Županije već potpisanom ugovoru između HDZ-a, HSP-a, HSS-a i HSU-a, pridružila se Posavsko slavonska stranka. Ugovor su potpisali Predsjednik HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije Petar Čobanković  i predsjednik županijske skupštine PSS-a Mijo Perković, koji je prokomentirao potpisivanje ugovora kao nastavak suradnje dviju stranaka koja se provodi u gradu Županji. Na razini grada Iloka Sporazum o političkoj suradnji je potpisan između Gradskog odbora HDZ-a, iločke podružnice HSP-a i novoosnovane gradske podružnice HSU-a. Ugovor su potpisali predsjednik GO HDZ-a Vlado Rotim, predsjednik gradske podružnice HSP-a Pero Ćorić i povjerenik HSU-a za grad Ilok Mihajlo Tomašković. Potpisivanjem ugovora lokalne organizacije HDZ-a, HSP-a i HSU-a, dogovoreno je da će se na predstojećim lokalnim izborima podržati kandidat HDZ-a za gradonačelnika grada Iloka, a kandidat HSP-a za mjesto dogradonačelnika, imena kandidata će biti službeno objavljena nakon pregovora između predstavnika stranaka.

S.B.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

"Posao je posao" - i s Lukašenkom

Bez obzira na nasilje prema prosvjednicima u Bjelorusiji, njemačke tvrtke i dalje lijepo posluju s tamošnjim državnim tvrtkama. Popis takvih firmi je dug, a sve tvrde kako se "strogo drže"...

24-11-2020

Predbožićna ofenziva protiv koronavirusa

Dodatno pooštriti mjere kako bi se pokušao spasiti tračak normalnosti za Božić. To je srž nove strategije u borbi protiv pandemije koju su dogovorili premijeri saveznih zemalja uoči sutrašnjeg sastanka...

24-11-2020

Kakve veze ima Anne Frank s koronavirusom?

Prosvjednici protiv mjera za suzbijanje pandemije su se počeli uspoređivati sa žrtvama nacionalsocijalizma. To je izazvalo sablazan u Njemačkoj. Situacija je kulminirala nakon prosvjeda u subotu u Hannoveru.

24-11-2020

Hrvatski pushbackovi u interesu EU-a

Nasilje prema izbjeglicama, pushbackovi, sustavno kršenje ljudskih prava – brojni su izvještaji koji to opisuju kao uobičajenu prasku na hrvatsko-bosanskoj granici. A EU to tolerira.

24-11-2020

Pravo na zaborav – europska "digitalna gumica"

Svaki građanin EU-a ima pravo zahtijevati od tražilica poput Googla brisanje zastarjelih linkova s nepoželjnim informacijama. Zašto se pravo na zaborav tiče svakoga od nas?

24-11-2020

Što će se promijeniti između Washingtona i Teherana?

Poraz Donalda Trumpa je iranskog predsjednika naveo na oprezne, ali jasne riječi kako je razgovor s Washingtonom moguć. No u Iranu ima visokih dužnosnika kojima nije u interesu popuštanje napetosti.

24-11-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok