5. Turistički forum kontinentalnog turizma

tur1U Kuriji Brnjaković otvoren je 5. Turistički forum kontinentalnog turizma koji petu godinu zaredom u Vukovarsko-srijemskoj županiji organiziraju županijska Turistička zajednica i gospodarska komora, Sektor za turizam HGK, Ministarstvo Turizma i Vukovarsko-srijemska županija.

Peti Turistički forum kao i prethodna četiri pokušava prenijeti iskustva i primjere dobre prakse za sve djelatnike koji se u kontinentalnom dijelu Hrvatske bave turističkom djelatnosti, odnosno za sve one koji imaju poveznicu sa turizmom.

tur2Domaćin 5. Turističkog foruma kontinentalnog turizma je TZ grada Iloka, a teme ovogodišnjeg foruma uglavnom su vezane za turizam uz vode, primarno vinski i kulturni. Kako navodi direktor TZ grada Iloka Ivica Miličević, u tom dijelu TZ grada Iloka bila je dio međunarodnog projekta Kulturne rute Srednjeg i Donjeg Podunavlja koji je „nosio“ DCC, a sa gradske strane na njemu su radili HGK Županijska komora Vukovar, dok je TZ grada Iloka na istom tom projektu bila lokalni partner. „Kao rezultat tog projekta je jedna dodatna priča i ponuda ovog dijela Podunavlja, dakle od Hrvatske do Bugarske u smislu animiranja najvažnijih vinskih regija i vinskih cesta i povezivanja sa svim kulturnim sadržajima na istom tom prostoru na kojem je i Ilok dobio svoje mjesto“, naveo je Miličević.

Drugi dan 5. Turističkog foruma kontinentalnog turizma održat će se sutra u Vukovaru u Hotelu Lav na kojem će biti govora o iskustvima, pripremi i provedbi projekata članica koje su pristupile EU, upravo kako bi se vidjelo na koji način su te članice EU uspjele iskoristiti fondove dostupne nakon pristupanja u EU za sektor turizma.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

60. godina poslije Pariškog pokolja: Još je rano za ispriku?

Prije šezdeset godina je pariška policija masakrirala mirne alžirske demonstrante. U Francuskoj se do danas potiskuju zločini nad Alžircima. Predsjednik Macron je to pomaknuo s mrtve točke, ali samo donekle.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok