Održana sjednica Grupacije održavanja čistoće

rascoU Iloku je jučer održana sjednica Grupacije održavanja čistoće, Udruženja Komunalnog gospodarstva Hrvatske gospodarske komore. Sjednica je okupila predstavnike komunalnih poduzeća diljem Hrvatske kojima je djelatnost skupljanje, odvoz i deponiranje otpada. Sjednica koja se održala u Hotelu Dunav okupila je oko 120 sudionika, a na samom početku sjednice predstavila se tvrtka domaćina Komunalije d.o.o Ilok. Na ovoj sjednici raspravljalo se o radnoj verziji Nacrta prijedloga Zakona o otpadu te o Zakonu o fiskalizaciji u gotovini u komunalnoj djelatnosti. Tomislav Čurko, predsjednik Grupacije održavanja čistoće rekao je da novi Nacrt Zakona o otpadu donosi niz promjena. Naime, stari zakon koji je doživio promjene 2010. godine a s obzirom na neke nove tehnologije i trendove u otpadu koji su već duže vrijeme prisutni, novi Zakon će obuhvatit i te nove promjene i bit će usklađene sa smjernicama EU. Isto tako, na sjednici su aktivnosti svojih organizacija predstavili Jasna Kufrin iz Agencije za zaštitu okoliša i Dinko Polić iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

60. godina poslije Pariškog pokolja: Još je rano za ispriku?

Prije šezdeset godina je pariška policija masakrirala mirne alžirske demonstrante. U Francuskoj se do danas potiskuju zločini nad Alžircima. Predsjednik Macron je to pomaknuo s mrtve točke, ali samo donekle.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok