U ožujku u Iloku evidentirane 733 nezaposlene osobe

hzz1U Ispostavi Ilok Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u ožujku su evidentirane 733 nezaposlene osobe, što je za 26,4% više nego u ožujku 2012., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost smanjena za 3%. Od ukupnog broja nezaposlenih žene čine udio od 45,3%. U Ispostavi Ilok novoprijavljeno na Zavod je 48 osoba, od čega je 38 osoba bilo zaposleno. Izravno iz radnog odnosa dolazi 25 osoba, 22 osobe iz neaktivnosti te iz redovitog školovanja 1 osoba. Dok je s evidencije Zavoda zaposleno 58 osoba, što su 45 osoba više u odnosu na isti mjesec prošle godine i 42 osobe manje u odnosu na prethodni mjesec. Na području Ispostave Ilok su tijekom ožujka poslodavci prijavili 10 potreba za radnikom odnosno 14 slobodnih radnih mjesta manje nego u ožujku 2012. te 2 slobodna radna mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

XXL-Bundestag

U utorak (26.10.) se održava konstituirajuća sjednica 20. Bundestaga. 30 dana nakon saveznih izbora novi saziv time počinje s parlamentarnim radom. Donosimo najvažnije informacije o današnjem danu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok