Sportske igre mladih 2013.

ilokigreNa nogometnom igralištu u starogradskoj jezgri jučer je održana sportsko zabavna manifestacija Coca-cola cup Sportske igre mladih 2013. Sportske igre mladih najveće su amatersko sportsko-zabavne manifestacije za djecu i mlade koje su u proteklih šesnaest godina postale prepoznatljiv brend u Republici Hrvatskoj. Kako je naveo izvršni direktor Sportskih igara mladih Tihomir Gudić, na prošlogodišnjim igrama nastupilo je oko 83 tisuće djece, a ove godine očekuje se da će ta brojka porasti na oko 100 tisuća sudionika. Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Iloka Miroslav Janić, a tom prilikom izvršni direktor Sportskih igara mladih Tihomir Gudić zahvalio se svoj djeci na sudjelovanju kao i gradonačelniku i Gradu koji su prepoznali i omogućili da ovaj sportski projekt dođe u Ilok te da i djeca na području grada Iloka budu dio ove jedinstvene sportske priče.

igreilokNa natjecanju koje je gostovalo u Iloku sudjelovala su djeca osnovnih škola Grada Iloka i to učenici iz OŠ Julije Benešić te iz OŠ Dr. Franjo Tuđman Šarengrad. U sklopu igara djeca su odmjerili snage u nekoliko sportova: u graničaru, cageball-u, tehniciranju s loptom i natjecanju u najjačem udarcu. U cageballu prvo mjesto osvojila je ekipa „NK 6. razred“ koji su bili uvjerljivi u svim susretima. Najbolja ekipa u graničaru bila je ekipa «Vatreni 4» koji odlaze na daljnje natjecanje u Split. Najjači udarac u Iloku ima Miloš Jovanović, koji je šutnuo loptu brzinom od 43 kilometra na sat, dok je najbolji žongler Jurica Božinović, koji je uspio 43 puta udariti loptu prije nego je pala na tlo. Najuspješnijim natjecateljima uručeni su pehari, dok će najbolji u igri graničar sudjelovati na završnici igara u Splitu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

60. godina poslije Pariškog pokolja: Još je rano za ispriku?

Prije šezdeset godina je pariška policija masakrirala mirne alžirske demonstrante. U Francuskoj se do danas potiskuju zločini nad Alžircima. Predsjednik Macron je to pomaknuo s mrtve točke, ali samo donekle.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok