HDSSB predstavio listu za Gradsko vijeće

hdssbHrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje (HDSSB) održao je jučer u gradskoj vijećnici javno predstavljanje liste za gradsko vijeće Grada Iloka na predstojećim lokalnim izborima. Nositelj liste je Darko Prskalo, aktualni zamjenik gradonačelnika koji je i predstavio listu. Prema njegovim riječima lista je sastavljena od kvalitetnih, stručnih i sposobnih ljudi koji znaju, mogu i hoće učiniti sve da zaustave propadanje Grada, iseljavanje njegovih stanovnika i povećanje broja nezaposlenih.

Uz Prskala, na listi su: Darko Đurica, Jaroslav Masarini, Violeta Groznica, Mato Bilušković, Dragana Vranjković, Anđelko Petrik, Mirko Kožul, Ivan Štajfer, Natalija Rimar, Marko Faletar, Zlatan Molnar, Marko Naimarević, Vesna Laćok i Branko Šimić.

Program koji je HDSSB Grada Iloka izradio i koji će u narednim danima ponuditi građanima zamišljen je isključivo kao razvojni program koji nikoga ne kritizira nego nudi konkretna rješenja za postojeće probleme u Gradu Iloku. HDSSB-ovci su na kraju predstavljanja pozvali sve građane kojima je Ilok u srcu da 19. svibnja izađu na izbore i daju svoj glas „Za svoje, za HDSSB“, listu broj 4.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

XXL-Bundestag

U utorak (26.10.) se održava konstituirajuća sjednica 20. Bundestaga. 30 dana nakon saveznih izbora novi saziv time počinje s parlamentarnim radom. Donosimo najvažnije informacije o današnjem danu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok