Dunavska čikla u Bjelovaru

c2Proteklog vikenda veslačka udruga ''Dunavska čikla'' nastupila je na veslačkoj utrci na ribnjacima u Bjelovaru te tako započela s ovogodišnjim aktivnostima. Utrka se održala u organizaciji veslačke ekipe Bjelovar express iz Bjelovara i Grada Bjelovara, a od šest ekipa koje su sudjelovale u utrci, Dunavska čikla zauzela je 5. mjesto, što prema riječima predsjednika Udruge Lovre Ivankovića predstavlja prihvatljiv rezultat s obzirom da su članovi Udruge na utrci nastupili bez odrađenih priprema. Udruga je sa sobom u Bjelovar ponijela i oko 50-ak litara iločkih vina koja je podijelila organizatorima i natjecateljima u promotivne svrhe.

c3Dio članova Udruge koji nisu išli u Bjelovar, tijekom vikenda zajedno za mještanima Šarengrada proveli su radnu akciju uređenja okoliša. Udruga je tako očistila i uredila vidikovac ''Pogled na Šarengradsku adu“ i prilazni put istome. Od ostalih planiranih aktivnosti za ovu godinu, predsjednik Udruge Ivanković napomenuo je da će Udruga kao i prošle godine, nastupiti na Neretvi u kolovozu na Maratonu lađa. Članovi udruge ovih dana započeli su sa tromjesečnim priprema za navedeni maraton, a sve s ciljem da se što bolje predstave i ostvare što bolji rezultat na maratonu, te i na taj način promoviraju naš kraj. Ujedno, Udruga planira i ove godine održati maraton čikli na Dunavu od Vukovara do Iloka krajem mjeseca kolovoza. U odnosu na prošlu godinu, Ivanković je napomenuo kako će ove godine udruga lakše i bolje provesti svoje aktivnosti jer je na zamolbu udruge, INA d.d. iz Zagreba prihvatila sponzorstvo tako da će kao pokrovitelj financirati sve aktivnosti udruge „Dunavska čikla“.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

60. godina poslije Pariškog pokolja: Još je rano za ispriku?

Prije šezdeset godina je pariška policija masakrirala mirne alžirske demonstrante. U Francuskoj se do danas potiskuju zločini nad Alžircima. Predsjednik Macron je to pomaknuo s mrtve točke, ali samo donekle.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok