Obilna kiša poplavila niže dijelove grada

donji grad 2Nevrijeme, praćeno obilnom kišom zahvatilo je jučer u popodnevnim satima Ilok i okolicu. Zbog velike količine kiše koja je pala u kratkom vremenu poplavljeni su dijelovi grada, a voda je ušla u podrume u nižim dijelovima grada. Najkritičnije je bilo u ulici Matije Gupca, gdje je voda ušla i u kuće. Podrumske prostorije ambulante Ilok također su bile poplavljene, a jedna intervencija ispumpavanja vode zabilježena je i u Šarengradu.

kodvg domaVatrogasci su zabilježili 30-ak intervencija ispumpavanja vode i čišćenja blatnih nanosa sa prometnica. Na prometnicama u neposrednoj blizini Drljanskog potoka, zbog njegovog izlijevanja iz korita došlo je do prekida prometa na nekoliko mjesta. Kako doznajemo iz JVP Ilok, stanje je sada mirno, a vatrogasci nastavljaju sa ispumpavanjem vode iz podruma u ulici Matije Gupca. I djelatnici komunalija imali su sinoć pune ruke posla s oborinskim vodama koje su pravile velike probleme, a najveći problem bio je nabujali Drljanski potok koji se izlijevao zbog začepljena propusta. Sve štete koje su nastale na objektima u nadležnosti Komunalija još sinoć su uspješno sanirane. A kako doznajemo od direktora Komunalija Vilima Čuljka u Mohovu je bujica odnijela i dio kolektora postavljenih u ulici Hrvatskih branitelja. matijegupca1

matije gupca2donjigrad11

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

XXL-Bundestag

U utorak (26.10.) se održava konstituirajuća sjednica 20. Bundestaga. 30 dana nakon saveznih izbora novi saziv time počinje s parlamentarnim radom. Donosimo najvažnije informacije o današnjem danu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok