U Iloku otvoren 20. Festival glumca

priznanja1Unatoč brojnim problemima, koje je prouzročila obilna kiša, u Iloku je sinoć u Starim Iločkim podrumima župan Božo Galić svečano otvorio jubilarni, 20. Festival glumca, u okviru kojeg će biti izvedeno 16 predstava koje je iz prošlogodišnje kazališne produkcije izabrala Perica Martinović. Župan Galić pozvao je žitelje županije da uživaju u kazališnim predstavama, te istaknuo da će festival ostati kazališna tradicija županije. Pozdravne riječi uputio je i predsjednik Hrvatskog društva dramskih umjetnika Goran Grgić. Hrvatsko društvo dramskih umjetnika dodijelilo je priznanja Vukovarsko-srijemskoj županiji i gradovima Iloku, Vukovaru, Vinkovcima, Županji i Otoku te Zdenki Buljan i Himzi Nuhanoviću, dok je Vukovarsko-srijemska županija to isto učinila prema HDDU-u i čelnicima u posljednjih 20 godina Zvonimiru Torjancu, Heleni Buljan, Zlatku Vitezu, Goranu Grgiću i Mariji Filipović. publikaSvečanost otvorenja 20. Festivala glumca upotpunjena je monodramom "Moj slučaj" Vlade Gotovca, u produkciji Glumačke družine "Histrion" iz Zagreba, koju je dramatizirao, režirao i izveo Boris Svrtan.Festival traje do 18. svibnja, a predstave se izvode u Iloku, Vinkovcima, Županji i Vukovaru. Sve predstave pratit će ocjenjivački sud koji čine glumci Anja Šovagović Despot, Kostadinka Velkovska i Dušan Gojić, oni će donijeti odluku o nagradama za najboljega glumca i glumicu, najboljega mladoga glumca, najbolje lutkarsko ili glumačko ostvarenje u predstavama za djecu i mlade te o najboljoj predstavi u cjelini. Festival glumca organiziraju Hrvatsko društvo dramskih umjetnika i Koncertno-kazališna agencija "Asser Savus" iz Vinkovaca, a stalni pokrovitelj je Vukovarsko-srijemska županija. Grad domaćin ovogodišnjega jubilarnog Festivala glumca je Ilok, a glumac domaćin je Helena Buljan.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

XXL-Bundestag

U utorak (26.10.) se održava konstituirajuća sjednica 20. Bundestaga. 30 dana nakon saveznih izbora novi saziv time počinje s parlamentarnim radom. Donosimo najvažnije informacije o današnjem danu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok