Sutra aviotretiranje komaraca

komarac1Veterinarska stanica Vukovar obavještava građane Iloka da će sutra (utorak) u vremenu od 18:30 do 20:30 sati vršiti tretman suzbijanja komaraca aviotretiranjem na području Grada Iloka i općine Lovas. Insekticid koji će se koristiti u tretiranju odobren je od strane Ministarstva zdravlja RH, te je bez štetnih učinaka na zdravlje ljudi i toplokrvnih životinja. Ipak se savjetuje građanima koji imaju problema sa zdravljem da u vrijeme akcije ne izlaze iz svojih domova i da zatvore prozore. Također, obavještavaju se pčelari da na vrijeme zaštite svoje košnice. Ukoliko vremenske prilike ne dozvole, tretiranje će se obaviti slijedeći dan.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

60. godina poslije Pariškog pokolja: Još je rano za ispriku?

Prije šezdeset godina je pariška policija masakrirala mirne alžirske demonstrante. U Francuskoj se do danas potiskuju zločini nad Alžircima. Predsjednik Macron je to pomaknuo s mrtve točke, ali samo donekle.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok