DV Crvenkapica na Olimpijskom festivalu dječjih vtića

dvcvenKrajem prošlog tjedna na stadionu HNK „Cibalia“ u Vinkovcima održan je Olimpijski festival dječjih vrtića na kojem je sudjelovalo 480 djece iz 17 dječjih vrtića Vukovarsko-srijemske županije. Iz dječjeg vrtića „Crvenkapica“ Ilok na Olimpijskom festivalu sudjelovalo je 20 djevojčica i 20 dječaka. Natjecateljske discipline/sportovi bili su: trčanje na 50 metara, štafeta 4X25 metara, bacanje loptice, skok u dalj i mali nogomet. “Ponosni smo na sudjelovanju jer naša djeca osim što razvijaju sportski duh upoznaju i prijatelje iz drugih vrtića naše županije. Ove godine smo na Olimpijskom festival dječjih vrtića bili vrlo uspješni. Naime, u malom nogometu i djevojčice i dječaci iz našeg vrtića osvojili su drugo mjesto i pehar, dok je u pojedinačnoj kategoriji drugo mjesto u disciplini bacanje loptice osvojila Vanessa Bašić iz starije odgojne skupine „Olovčice“, rekla je ravnateljica vrtića Dragica Groznica i čestitala svoj djeci i odgajateljicama na sudjelovanju i postignutom uspjehu. Isto tako, dječji vrtić Crvenkapica iz Iloka nagrađen je za fair play ekipu. Sva djeca i ove godine bila su nagrađena medaljama i diplomama a od Hrvatskog olimpijskog odbora dobila su još dvije majice i kapu. Olimpijski festival dječjih vrtića održan je u organizaciji Županijskog saveza sportova Vukovarsko-srijemske županije, Vukovarsko-srijemske županije, Grada Vinkovaca i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

XXL-Bundestag

U utorak (26.10.) se održava konstituirajuća sjednica 20. Bundestaga. 30 dana nakon saveznih izbora novi saziv time počinje s parlamentarnim radom. Donosimo najvažnije informacije o današnjem danu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok