Zvonimir Dragun službeno preuzeo dužnost gradonačelnika

primopredajagradZvonimir Dragun preuzeo je danas i službeno dužnost gradonačelnika Grada Iloka. Dragun je kao kandidat HSS-a, HNS-a i HSU-a u prvom krugu lokalnih izbora s osvojenih preko 60% glasova porazio svog protukandidata, dosadašnjeg gradonačelnika Miroslava Janića. Bivši gradonačelnik čestitao je Dragunu na pobjedi i zaželio puno sreće u obnašanju odgovorne dužnosti tijekom iduće četiri godine. A nakon čestitke, novog je gradonačelnika izvijestio o gradskim projektima koji se provode ili su u planu te o stanju gradskog proračuna. Uz gradonačelnika, primopredaji su nazočili i zamjenik gradonačelnika Željko Prskalo, te njegov prethodnik Darko Prskalo, koji su također izvršili primopredaju dužnosti iz svog djelokruga. Veliki je posao pred nama. Dobili smo povjerenje građana na proteklim izborima, a svojim predanim radom nastojat ćemo ga i opravdati. To znači da ćemo raditi, prije svega, na gospodarskom oporavku Grada, kako bi Ilok konačno postao mjesto poželjno za život, izjavio je tom prigodom gradonačelnik Dragun. Dodavši da će se, nakon što se iz razgovora s pročelnicima utvrdi postojeća situacija, znati i prvi slijedeći koraci u upravljanju Gradom.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

XXL-Bundestag

U utorak (26.10.) se održava konstituirajuća sjednica 20. Bundestaga. 30 dana nakon saveznih izbora novi saziv time počinje s parlamentarnim radom. Donosimo najvažnije informacije o današnjem danu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok