Plutajućoj konferenciji na brodu prezentirana Iločka turistička ponuda

brod04Turistička zajednica grada Iloka proteklog  vikenda je kao partner u sklopu projekta  "Dunavske rute" Dunavskog centra za kompetenciju i HGK prezentirala i promovirala  iločku turističku ponudu. Naime, održana je plutajuća konferencija na brodu na kojoj su se sastali touroperatori i putničke agencije iz europskih emitivnih tržišta. Događaj je okupio 70 sudionika - predstavnike destinacija i vinskih regija, turističke agencije i EU predstavnike, što je od značaja, jer uskoro naša ponuda ulazi u granice EU i promet usluga će biti olakšan. Osim uspješne stručne prezentacije i poslovnih razgovora u sklopu Hrvatske večeri na brodu, prezentirana su i degustirana neka od ponajboljih iločka vina. 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

XXL-Bundestag

U utorak (26.10.) se održava konstituirajuća sjednica 20. Bundestaga. 30 dana nakon saveznih izbora novi saziv time počinje s parlamentarnim radom. Donosimo najvažnije informacije o današnjem danu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok