Veslačka udruga Dunavska čikla održala godišnju skupštinu

udrciklaVeslačka udruga Dunavska čikla jučer je u prostorima kurije Brnjaković održala redovnu godišnju skupštinu na kojoj je bilo riječi o radu udruge u protekloj godini te o planovima za ovu godinu. Vezano za prošlu godinu, koja je i prva godina djelovanje Udruge, na skupštini se moglo čuti kako je Udruga ostvarila svoje temeljne ciljeve, a to su: promocija rijeke Dunav i iločkog kraja, promocija iločkih vina i očuvanje tradicijskog polovila ovog područja - dunavske čikle. Udruga je svoje ciljeve ostvarila nastupom na Maratonu lađa na rijeci Neretvi i organizacijom maratona čikli na rijeci Dunav od Vukovara do Iloka. Na maratonu lađi, osim nastupa, Udruga je aktivno radila i na predstavljanju Iloka i iločkih vina. U promotivne svrhe je podijeljeno oko 200 litara iločkog vina. Što se tiče planova za ovu godinu, na skupštini je zaključeno da će se nastaviti sa svim aktivnostima kao i u prošloj godini. Ujedno, ove godine Udruga će sve aktivnosti puno kvalitetnije odraditi s obzirom da ima i prvog pokrovitelja, tvrtku INA d.d. koja će sponzorirati rad Udruge s iznosom od 10.000,00 kn. Dio toga iznosa iskoristit će se za izgradnju prve čikle koja će biti u vlasništvu udruge i koja će nositi naziv po prvom sponzoru koji je i omogućio izradu čikle - INA d.d., a koristi će se u svim budućim maratonima. Isto tako, udruga će nastojati pronaći bar još dvadesetak sponzora koji bi financijski pomogli izgradnju čikle, a koje bi zauzvrat bile nazvane po njima i koristile se za maratone u idućim godinama, zaključeno je na skupštini. 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

XXL-Bundestag

U utorak (26.10.) se održava konstituirajuća sjednica 20. Bundestaga. 30 dana nakon saveznih izbora novi saziv time počinje s parlamentarnim radom. Donosimo najvažnije informacije o današnjem danu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok