Vrhunac vodenog vala Dunava kod Iloka očekuje se za vikend

pijesak1U Gradskoj vijećnici Grada Iloka održan je sastanak Stožera zaštite i spašavanja grada Iloka na kojoj je rečeno kako se vrhunac vodenog vala u Iloku očekuje u subotu i nedjelju. Hrvatske vode u suradnji s Komunalijama Ilok jučer su započele s provedbom mjera obrane od vodenog vala. U obrani od moguće poplave Hrvatske vode su na stovarište kraj Dunava dovezli pijesak te je za izgradnju zečjeg nasipa do sada uvrećeno oko 5 tisuća vreća pijeska. Hrvatske vode pripremile su oko 35 tisuća praznih vreća, koje tek treba napuniti. Iako pijeska ima dovoljno, nedostaje oko 50-ak ljudi kako bi se napunile preostale vreće za izgradnju zečjeg nasipa. Tim povodom načelnik stožera civilne zaštite i spašavanja grada Iloka Darko Prskalo pozvao je sugrađane da se angažiraju na punjenju vreća pijeskom i tako uključe u obranu od vodenog vala.

pijesak2U Iloku je u nižim dijelovima grada uz Dunav ugroženo oko 10-ak kuća, u Šarengradu dvije kuće, a u Mohovu jedna. U cijelu akciju obrane od poplave pored Hrvatskih voda i Komunalija Ilok uključen je i Grad Ilok, JVP Ilok, PP Ilok, GDCK Ilok te ribička društva s ovog područja. Inače, vodostaj Dunava kod Iloka jutros u 10,00 sati iznosio 602 cm.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

XXL-Bundestag

U utorak (26.10.) se održava konstituirajuća sjednica 20. Bundestaga. 30 dana nakon saveznih izbora novi saziv time počinje s parlamentarnim radom. Donosimo najvažnije informacije o današnjem danu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok