U 24 sata vodostaj Dunava porastao za 45 cm

dunav11Vodostaj Dunava u Iloku i dalje je u porastu. U protekla 24 sata vodostaj je porastao za 45 cm, a u 13,00 sati je iznosio 652 cm. Očekuje se da će vodostaj rijeke Dunav na području Iloka kulminirati u danima vikenda i to na razini bliskoj maksimalno zabilježenim vodostajima. Stožer za zaštitu i spašavanje grada Iloka svakodnevno se sastaje i prati situaciju na terenu. Najugroženiji dijelovi grada nalaze se uz sam Dunav, uz zgradu Šumarije i Hotela Dunav, a kritično je i u dijelu grada na Turskoj skeli, gdje je jedna kuća u opasnosti od poplave, zatim dvije kuće u ulici I.G. Kovačića, kao i dvije kuće u Šarengradu te jedna u Mohovu.

dunav12Prema riječima gradonačelnika Zvonimira Draguna odrađene su sve pripreme za obranu od najavljene poplave koja dolazi tako da je stanje na području Iloka pod kontrolom. Radovi na izgradnji zečjih nasipa odrađeni su u maksimalnom roku zahvaljujući vrlo dobroj organizaciji, odazivu i angažmanu dragovoljaca na punjenju i prebacivanju vreća s pijeskom na za to predviđena mjesta. Dodatne probleme mogle bi prouzročiti i podzemne vode jer se očekuje da će se val zadržati na visokoj razini tri tjedna. S područja koja budu ugrožena podzemnim vodama vršit će se ispumpavanje vode nazad u Dunav.

dunav14dunav15dunav13

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

XXL-Bundestag

U utorak (26.10.) se održava konstituirajuća sjednica 20. Bundestaga. 30 dana nakon saveznih izbora novi saziv time počinje s parlamentarnim radom. Donosimo najvažnije informacije o današnjem danu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok