U svibnju evidentirano 686 nezaposlenih osoba

hzz1U Ispostavi Ilok HZZ-a u svibnju je evidentirano 686 nezaposlenih osoba, što je za 16,7% više nego u svibnju 2012., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost smanjena za 6,7 %. Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko–srijemske županije čini 3,3 %. U svibnju je evidentirano 312 žena, što je za 8,3 % više nego u svibnju 2012. Žene čine udio od 45,5 % ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok. Novo prijavljeno je 29 osoba, od čega je 26 osoba bilo zaposleno. Iz neaktivnosti dolazi 6 osoba te 23 osobe izravno iz radnog odnosa. S evidencije Zavoda zaposlene su 52 osobe, što je 25 osoba više u odnosu na isti mjesec prošle godine i 28 osoba više u odnosu na prethodni mjesec. Na području Ispostave Ilok su tijekom svibnja poslodavci prijavili 17 potreba za radnikom odnosno 5 slobodnih radnih mjesta više nego u svibnju 2012. te 13 slobodnih mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

XXL-Bundestag

U utorak (26.10.) se održava konstituirajuća sjednica 20. Bundestaga. 30 dana nakon saveznih izbora novi saziv time počinje s parlamentarnim radom. Donosimo najvažnije informacije o današnjem danu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok