Najavljeni 6. Dani Šarengrada

bilten11Vijeće Mjesnog odbora Šarengrad kao glavni organizator, uz tehničku potporu UHDDR Ogranak Šarengrad i ove godine organizira 6. Dane Šarengrada, koji će se održati 28. i 29. lipnja. Bez obzira na visok vodostaj Dunava i kronični nedostatak financija uz potporu Grada Iloka i Vukovarsko-srijemske županije bit će održana dvodnevna manifestacija. Ona se sastoji od niza kulturnih, gospodarskih, vjerskih, športskih i zabavnih događanja. Sve sa ciljem održavanja tradicijske kulture kojom obiluje ovo povijesno mjesto na desnoj obali Dunava i pitomim obroncima Fruške gore. Kako bi se od zaborava otrgnuli brojni povijesni događaji vezani za Šarengrad te ujedno bili i kroničari svog vremena MO Šarengrad izdao je šarengradski "Bilten 11". Isti je tiskan u nakladi od 1000 primjeraka i bit će podijeljen svim onima koji žive u Šarengradu ili Šarengrad živi u njihovim srcima.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

60. godina poslije Pariškog pokolja: Još je rano za ispriku?

Prije šezdeset godina je pariška policija masakrirala mirne alžirske demonstrante. U Francuskoj se do danas potiskuju zločini nad Alžircima. Predsjednik Macron je to pomaknuo s mrtve točke, ali samo donekle.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok