Održana je 2. sjednica Gradskog vijeća, prva radna u novom sazivu

gv2806U petak je održana 2. sjednica Gradskog vijeća grada Iloka. Bila je ovo prva radna sjednica novog saziva Vijeća. Nakon aktualnog sata, sjednica je nastavljena po dnevnom redu. Gradsko vijeće je tako razmotrilo i usvojilo izviješće Komunalija d.o.o. Ilok o poslovanju u 2012-toj godini. Razmatran je i usvojen Statut grada Iloka koji je usklađen s novim odredbama Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi kao i Zakona o lokalnim izborima. Usvojene su i Izmjene i dopune Statuta Muzeja grada Iloka. Gradsko vijeće zatim je saslušalo Izvješće o obavljenoj reviziji učinkovitosti naplate prihoda u jedinicama lokalne i područne samouprave Vukovarsko-srijemske županije od 19.ožujka ove godine. Isto tako, donesena je Odluka o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka zastupljenih u Gradskom vijeću Grada Iloka za 2013. godinu (sukladno rezultatima svibanjskih izbora). Gradsko vijeće razmatralo je i donijelo odluku o naknadama za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika, koji će svoje dužnosti obavljati volonterski, kao i o naknadama za članove Gradskog vijeća. Imenovani su i Zapovjedništvo civilne zaštite Grada Iloka, kao i Stožer zaštite i spašavanja. Isto tako, ukinuta je naknada za priključenje na komunalne vodne građevine, dok je gradskim komunalnim redarima ukinuta naknada za "loko" vožnju.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

XXL-Bundestag

U utorak (26.10.) se održava konstituirajuća sjednica 20. Bundestaga. 30 dana nakon saveznih izbora novi saziv time počinje s parlamentarnim radom. Donosimo najvažnije informacije o današnjem danu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok