Izložba Ane Sladetić i koncert Zagrebačkog komornog orkestra

anasladetic1Muzej grada Iloka i ove godine nastavlja s projektom Zavičajni umjetnici, i to samostalnom izložbom grafika i crteža iločke umjetnice Ane Sladetić. Ana Sladetić Iločanka je i grafička umjetnica koja se vrlo uspješno probija na hrvatskoj umjetničkoj sceni. Na Akademiji likovnih umjetnosti proglašena je najboljom diplomanticom, dobitnica je više dekanovih nagrada, kao i GRAND PRIX-a na 30. Salonu mladih i više europskih stipendija. Izlagala je na više samostalnih i skupnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu. Izložba pod naslovom Gdje je dom?, promišlja o životnome prostoru i kroz osobnu ispovijest umjetnice priča priču o uništenju doma i traženju utočišta. Preispituje dom u antropološkom, psihološko, sociološkom i egzistencijalnom smislu.

koncertana2Izložbu je u subotu 29. lipnja otvorio gradonačelnik Grada Iloka Zvonimir Dragun. Nakon otvaranja izložbe, u Dvorani Nikole Iločkoga u Muzeju grada Iloka, upriličen je koncert Zagrebačkog komornog orkestra i mladog hrvatskog gitariste Jurja Majstorovića, a povodom Međunarodnog dana Dunava.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok