CB Prestige pobjednik 15. Malonogometnog turnira "Ilok 2013."

cb prestigeU petak je završen 15. Malonogometni turnir „Ilok 2013“, u organizaciji KK Ilok. Odigrane su tri utakmice, finale veterana te finalna i utakmica za treće mjesto u kategoriji seniora. U veteranskoj konkurenciji sastale su se momčadi Šokačko Brdo i Rudi i sinovi. Pobijedila je momčad Rudi i sinovi rezultatom 2:1. U utakmici za treće mjesto u kategoriji seniora sastale su se momčadi Rudi i sinovi i KO Karamatić. Ekipa KO Karamatić pobijedila je rezultatom 5:2. U finalnoj utakmici susrele su se ekipa HOK Osiguranje Barbarić autoservis i CB Prestige. Ekipa CB Prestige pobijedila je rezultatom 3:1.

Završni rezultati turnira u kategoriji seniora su slijedeći:

Nagradu za fair play osvojila je momčad Dođi jučer.

4. mjesto osvojila je ekipa Rudi i sinovi.

3. mjesto osvojila je ekipa KO Karamatić.

2. mjesto osvojila je ekipa HOK Osiguranje Barbarić autoservis.

Pobjednik ovogodišnjeg malonogometnog turnira je ekipa CB Prestige.

Najboljim vratarom proglašen je Goran Knežević (HOK Osiguranje), najbolji strijelac je Boris Finta (CB Prestige), a najboljim igračem turnira proglašen je Ante Pole (KO Karamatić).

U kategoriji veterana treće mjesto osvojila je ekipa Šokačkog Brda, drugo mjesto Slovački kraj, dok je pobjednik turnira u ovoj kategoriji momčad Rudi i sinovi. Dodijeljeni su i nagrade pojedincima. Tako je najboljim vratarom proglašen Vladimir Velko (Slovački kraj), najbolji strijelac je Vladimir Činčurak (Slovački kraj) a najboljim igračem proglašen je Kruno Đerđ (Rudi i sinovi).

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Komentar: Angela Merkel odlazi, ali njezin politički stil ostaje

Kad savezna kancelarka nepovratno napušta političku pozornicu mnogi u inozemstvu se pitaju, hoće li Njemačka ostati predvidiva. Takve brige nisu utemeljene, smatra Rosalia Romaniec.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok