U Iloku u lipnju evidentirno 676 nezaposlenih osoba

hzz1U Ispostavi Ilok Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u lipnju je evidentirano 676 osoba, što je za 20,3% više nego u lipnju 2012., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost smanjena za 1,5%. Od ukupnog broja nezaposlenih, 305 ili 45,1% su žene. U Ispostavi Ilok novoprijavljeno je 36 osoba, od čega je 26 osoba bilo zaposleno, iz neaktivnosti dolazi 19 osoba, izravno iz radnog odnosa 13 osoba, iz redovitog školovanja 2 osobe te 2 osobe iz nekog drugog oblika rada. U Ispostavi Ilok s evidencije Zavoda zaposleno je 29 osoba, što je 20 osoba manje u odnosu na isti mjesec prošle godine i 23 osobe manje u odnosu na prošli mjesec. Na području iločke Ispostave poslodavci su tijekom lipnja prijavili 11 potreba za radnicima, jednako kao i u lipnju 2012., odnosno 6 slobodnih mjesta manje nego u prethodnome mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok