Predstavljena poštanska marka s motivom dvorca Odescalchi

dvorac1907Muzej grada Iloka i Hrvatsko filatelističko društvo Ilok predstavili su jučer u prostorijama Muzeja poštansku marku s motivom dvorca Odescalchi. Marku je izdala Hrvatska pošta u okviru izdanja „Dvorci Hrvatske“, a u ovome izdanju, osim marke s motivom iločkog dvorca, još su i marke s motivima dvoraca u Vukovaru, Virovitici i Kutjevu. Na predstavljanju marke u Iloku, o dvorcu Odescalchi govorila je ravnateljica Muzeja grada Iloka Maja Novaković, a održan je i kraći glazbeni program u kojem su nastupili tamburaški sastav „Tamburaši s Dunava“ i pjevačka skupina „Iločani“.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok