Dunavska čikla nastupila na 16. Maratonu lađa

ladja1Članovi Veslačke udruge „Dunavska čikla“ sudjelovali su na 16. Maratonu lađa od Metkovića do Ploča, koji se održao pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike dr. Ive Josipovića. Maraton se kretao od Metkovića do Ploča, a dionica koju veslači morali svladati iznosi 22,5 kilometra. U samome maratonu sudjelovala je 41 ekipa iz Hrvatske i inozemstva, a od toga broja njih 33 natjecalo se u regularnom dijelu natjecanja. U petak su održane utrke u kojima se trebalo izboriti za startne pozicije, a iločki su veslači izborili 18. mjesto, što je za tri mjesta bolje od prošle godine, te time izborili mjesto u regularnom dijelu natjecanja.

 

 

ladja2U subotu je vožen sam maraton, te su naši veslači utrku završili na 22. mjestu, s vremenom 2:24:34, odnosno 8,5 minuta iza prvoplasirane momčadi Komina, te su ostvarili rezultat za dva mjesta bolji od lanjskog. U iločkoj delegaciji bilo je dvadesetak osoba, od toga petnaestak veslača. Naši dečki bili su smješteni u Krvavcu, te su jako zadovoljni prijemom na koji su naišli kod domaćina.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok