U srpnju u Iloku evidentirano 670 nezaposlenih osoba

hzz1U Ispostavi Ilok u srpnju je evidentirano 670 nezaposlenih osoba, što je za 17,8 % više nego u srpnju 2012., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost smanjena za 0,9 %. Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko-srijemske županije iznosi 3,3 %. U Ispostavi Ilok u srpnju je evidentirano 296 žena, što je za 6,1 % više nego u srpnju 2012. Žene čine udio od 44, 2 % ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok. U ovoj ispostavi je novo prijavljeno 50 osoba, od čega su 44 osobe bile zaposlene. Izravno iz radnog odnosa dolaze 32 osobe, iz neaktivnosti 16, te 2 osobe iz redovitog školovanja. S evidencije Zavoda zaposleno je 28 osoba, što je 6 osoba manje u odnosu na isti mjesec prošle godine i 1 osoba manje u odnosu na prethodni mjesec. Na području Ispostave Ilok su tijekom srpnja poslodavci prijavili 8 potreba za radnikom odnosno 5 slobodnih radnih mjesta manje nego u srpnju 2012. i 3 slobodna radna mjesta manje nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačka je dobila novog kancelara

Olaf Scholz je položio svečanu prisegu u Bundestagu nakon što je glasovima zastupnika svoje semafor koalicije izabran za novog njemačkog kancelara. Poslijepodne će u kancelarskom uredu od Angele Merkel preuzeti...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok