Projekt razvoja dječjeg turizma

djecacrtaju2308Od 20. do 25. kolovoza TZ Ilok sudjeluje u prekograničnom pilot projektu vezanom uz mogućnosti inovativnog razvoja dječjeg turizma. Nositelj i financijer projekta je Njemačko društvo za tehničku pomoć i suradnju (GIZ), odnosno Dunavski centar za kompetenciju, a lokalni partner Turistička zajednica Ilok. U projekt su uključena djeca iz Iloka, Bilja i Vršca (Srbija), a odabrana su temeljem likovnog natječaja koji je proveden u osnovnim školama još za vrijeme trajanja školske godine. Jedan od glavnih ciljeva projekta je u destinacijama koje već imaju dobru osnovu potaknuti razvoj novih i inovativnih sadržaja prilagođenih dječjem uzrastu kako bi iste komercijalizirale turističke agencije i drugi sudionici turističkog tržišta. Djeca i suradnici projekta još danas imaju aktivnosti u Iloku te popodne kreću za Vršac, gdje će nakon Bilja i Iloka biti završne aktivnosti.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Poljski stroj za postizanje golova

Robert Lewandowski je proglašen za najboljeg nogometaša svijeta. Napadač minhenskog Bayerna i prošle je godine osvojio prestižnu titulu i našao se u društvu velikana ovog sporta poput Pelea, Messija, Ronalda...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok