Održan 2. maraton čikli Vukovar - Ilok

prvomjestosgdJučer u 14 sati iz Vukovara je krenuo s Otoka sportova 2. maraton čikli, koji se vozi od Vukovara do Iloka. Organizator maratona je udruga „Dunavska čikla“ iz Iloka, a pokrovitelji su INA-industrija nafte d.d., Allianz osiguranje te Trgovački obrt i vinogradarstvo „Tina“. Svrha maratona je promocija tradicionalnog plovila s veslima, dunavske čikle, kao i promocija rijeke Dunav, te gastronomskog i turističkog potencijala ovog dijela Srijema. Trasa utrke dugačaka je 34 kilometra, te je veslačima potrebno oko tri sata do cilja.

ciljilokNa jučerašnjem je maratonu sudjelovalo osam čamaca s posadam iz Iloka, Šarengrada, Vukovara te Hrvati iz Sombora. Po izrazito teškom vremenu, praćena kišom i vjetrom, prva je na cilj došla ekipa iz Šarengrada, koja je time obranila prošlogodišnji naslov. Utrku su odvozili za 3 sata, 4 minute i 21 sekundu, popravivši prošlogodišnje vrijeme za 14 minuta. Druga je na cilj stigla ekipa Dunavske čikle, s vremenom 3:20:05, a treće mjesto je osvojila ekipa Vukovar .

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok