Obilježeni 5. Schmidtovi dani

izlozba1Proteklog vikenda u Bapskoj su obilježeni peti po redu Schmidtovi dani, posvećeni arheologu Rudolfu Schmidtu koji je započeo iskapanja na lokalitetu Gradac iz mlađeg kamenog doba. U okviru obilježavanja manifestacije u subotu je u prostorijama zgrade Mjesnog odbora Bapska otvorena foto-dokumentarna izložba „Da se ne zaboravi“. Izložba je postavljena u organizaciji KUD-a Sloga Bapska i Matice hrvatske Ilok, a prikazuje 180 fotografija Bapske nakon povratka prognanih mještana u svoje selo 1997. i 1998 godine. U okviru izložbe prikazan je i dokumentarni film HRT-a snimljen 1995. godine o povratku Bapčana.

nasupkudovaZbog loših vremenskih uvjeta jučer nije održan mimohod KUD-ova, jahača i zaprega, a i središnji dio manifestacije održan je u restoranu „Grozd“. U programu manifestacije nastupili su KUD „Gibarac“ iz Poganovaca, KUD „Joakim Hardi“ i MPS iz Petrovaca, folklorni ansambl Bilje, MPS Staro Topolje, dječja skupina KUD-a „Sloga“ Bapska, MPS „Julije Benešić“ Ilok, pučki pjesnik Đuka Kuveždić iz Ilače, Glasnici nade Bapska i „Iločke bekrije“. Peti Schmidtovi dani održani su u organizaciji domaćeg KUD-a „Sloga“, Konjogojske udruge „Srem“ Bapska i ogranka Matice hrvatske Ilok.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok