U okviru 7. Vukovar film festivala u Iloku tri filmske projekcije

satorJučer je u Vukovaru otvoren 7. Vukovar film festival – festival podunavskih zemalja. Jedan od organizatora i većih sponzora je tvrtka Iločki podrumi d.d. zahvaljujući kojima će i iločka publika do nedjelje na Ladanjskom imanju Principovac uživati u besplatnim filmskim projekcijama ovogodišnjeg Vukovarskog filmskog festivala. Tako je jučer u okviru Vukovar film festivala 2013. i Iločke berbe grožđa po prvi put u funkciju stavljen novi, višenamjenski prostor za velika događanja i skupove u sklopu Ladanjskog imanja Principovac . Iločki podrumi ovom investicijom značajno pridonose mogućnostima održavanja različitih proslava i skupova u Iloku i to u vrlo kvalitetnom prostoru na vrhunskoj lokaciji u okružju vinograda.

poza djetetaSinoć je održana prva od tri projekcije u konkurencije festivala i to film pobjednik Berlinskog festivala, rumunjska drama "Poza djeteta" Calina Petera Netzera o ženi koja vuče društvene veze ne bi li spasila svog "ogrezlog" sina. Večeras je na rasporedu višestruko nagrađivana njemačka tragikomedija u režiji Jana Ole Gerstera "Ajme meni" koja govori o zbunjenom studentu koji teško nalazi volju za životom, dok će u nedjelju biti prikazan domaći film, novi redateljski pothvat Filipa Šovagovića, Visoka modna napetost o „malomišćanskim“ začudnim događanjima usred jedne političke kampanje. Projekcije počinju u 20,00 sati, a održavaju se u novom šatoru Ladanjskog imanja Principovac.sator2

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok