46. Iločka berba grožđa

pl2Jedna od najstarijih manifestacija Slavonije, Baranje i Srijema, Iločka berba grožđa, u svom se 46. izdanju približila samoj kulminaciji. Proizašla iz starog srijemskog običaja Pudarine, čuvanja vinograda pred berbu, slavljena dobre godine i druženja po vinogradima, ovogodišnja Berba započela je još 31. kolovoza, i to upravo Pudarinom u vinogradima Iločkih podruma na Vukovu. Cijeli tjedan koji je iza nas obilovao je bogatim kulturno-umjetničkim i zabavnim programom, koji se kretao u rasponu od filmskih projekcija, preko sajma antikviteta do različitih predavanja i izložbi.

Vikend koji je pred nama, petak i subota, predstavljaju središnja događanja ovogodišnje, 46. Iločke berbe grožđa. Tako će u petak na ljetnoj pozornici u tvrđavi biti održan koncert Crvene jabuke, a u subotu nastup Klape Iskon i TS Gazde, nakon će uslijediti cjelovečernja zabava uz pjesmu, ples i iločko vino. Nedjelja donosi zaključna događanja ovogodišnje berbe, te će tako u dopodnevnim satima biti održani: Međunarodni šahovski turnir u Osnovnoj školi, međunarodno kup natjecanje u udičarenju, streljačko natjecanje na strelištu na Dunavu te konjički program Konjogojske udruge Kadij, također na Dunavu, a u 10 sati na svetoj misi obavit će se posveta grožđa. Nedjelja je tradicionalno rezervirana za djecu, te će u 16 i 30 sati u atriju Dvorca Odescalchi biti priređen animacijsko-zabavni dječji program u kojemu će nastupiti iločke mažoretkinje te djeca iz Dječjeg vrtića Crvenkapica. U nedjelju je također i Mala Gospa, crkveni god i kirbaj u Bapskoj. U sklopu 46. Iločke berbe grožđa, danas su ispred osnovne škole djeca DV Crvenkapica i OŠ Julije Benešić kredom crtala najveći i najljepši grozd.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok