Obilježena 4. obljetnica osnutka HSP-a dr. Ante Starčević

hspbapskaU Bapskoj je jučer svečano obilježena 4. obljetnica osnutka stranke HSP dr. Ante Starčević. Polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i zajedničkom molitvom odana je počast svim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu i svim članovima stranke od osnutka do danas kod Spomen-križa u središtu Bapske. S posebnim pijetetom članovi i dužnosnici prisjetili su se pokojnog utemeljitelja stranke Stipe Ćorića i pokojnog dopredsjednika stranke Tončija Smoje. U protokolu obilježavanja sudjelovali su brojni članovi i dužnosnici s područja Vukovarsko-srijemske županije, Slavonije i Baranje i RH. Mnogi ovaj najistočniji kraj Hrvatske nazivaju krajem Hrvatske, za nas u HSP AS to je početak Hrvatske. Upravo zato, ne slučajno 12. rujna 2009. godine u Bapskoj je održan utemeljiteljski Sabor HSP AS. Sve iza toga je dio političke povijesti jer HSP AS se u samo četiri godine svog političkog djelovanja prometnuo u stožernu pravašku stranku i u jednu od najznačajnijih političkih stranaka u RH. Dokaz tomu nisu samo ankete koje nas mjesecima svrstavaju među 4 - 5 vodećih stranaka u RH, a predsjednicu stranke i europarlamentarku Ružu Tomašić već godinama među vodeće političare, nego i činjenice na koje je podsjetio glavni tajnik stranke Pero Ćorić obraćajući se nazočnim članovima i dužnosnicima stranke. Na konferenciji za medije o programu stranke, kratkoročnim i dugoročnim političkim ciljevima te o povijesti pravaštva govorio je povjesničar i zamjenik predsjednice stranke Ivan Tepeš.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok