Miran i dostojanstven prosvjed u Iloku

prosvjed1U Iloku je danas održan prosvjedni skup, mimohod od Donjeg grada do mosta na Dunavu, odnosno do spomenika „Svjetlost dolazi“ u organizaciji Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, u kojem su sudjelovali hrvatski branitelji, invalidi Domovinskog rata, kao i veliki broj mladih koji su se pridružili mirnom prosvjedu. Nismo šovinisti, nacionalisti, niti je naše protivljenje dvojezičnim natpisima u Vukovaru upereno protiv bilo koje nacionalne manjine, rečeno je danas u Iloku. Predsjednik Stožera za obranu hrvatskoga Vukovara Tomislav Josić najavio je da će Stožer ustrajati u zahtjevima da se Vukovar proglasi mjestom posebnog pijeteta.

prosvjed2"Borit ćemo se svim demokratskim sredstvima kako bismo to ostvarili", rekao je priznavši kako nasilno skidanje dvojezičnih ploča u Vukovaru prvoga dana prosvjeda nije bilo demokratsko, ali je bilo nužno kako bi se upozorilo na zahtjeve Stožera za obranu hrvatskoga Vukovara. Za sutra u podne najavljen je prosvjedni skup u središtu Vukovara, odakle će se sudionici uputiti prema Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata na kojem će odati počast ubijenima i poginulima u obrani Vukovara 1991.godine.pro1

pro2 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Komentar: Angela Merkel odlazi, ali njezin politički stil ostaje

Kad savezna kancelarka nepovratno napušta političku pozornicu mnogi u inozemstvu se pitaju, hoće li Njemačka ostati predvidiva. Takve brige nisu utemeljene, smatra Rosalia Romaniec.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok