Projekt "Škole 2.0" u OŠ dr. Franjo Tuđman u Šarengradu

projektsgdskolaProteklog tjedna u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta predstavljen je CARNetov Projekt "Škole 2.0" koji je Europska komisija u lipnju proglasila jednim od triju najinovativnijih projekata u sklopu „Europske nagrade za inovacije u javnoj upravi“ u kategoriji „Inicijative za obrazovanje i istraživanje“. Jedan od ciljeva projekta je međusobno povezivanje škola. U projektu sudjeluje sedam matičnih osnovnih škola s pripadajućim područnim školama među kojima je i OŠ Dr. Franjo Tuđman Šarengrad s područnim školama Bapska i Mohovo. U samim školama postavljene su bežične mreže kako bi učenici i nastavnici uz pomoć tablet računala mogli pristupati online sadržajima, digitalnim udžbenicima, koristiti ih za videokonferencije te za nastavu na daljinu. Također, sve škole uključene su i u e-Dnevnik projekt.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Komentar: Angela Merkel odlazi, ali njezin politički stil ostaje

Kad savezna kancelarka nepovratno napušta političku pozornicu mnogi u inozemstvu se pitaju, hoće li Njemačka ostati predvidiva. Takve brige nisu utemeljene, smatra Rosalia Romaniec.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok